0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Chloe Rose Naturelle Intense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Chloe Rose Naturelle Intense Парфюмированная вода
329 грн
445 грн
Акція
-26%
Chloe Rose Naturelle Intense Парфюмированная вода (тестер)
100ml
3 147 грн
3 659 грн
Акція
-14%

Chloe Rose Naturelle Intense - нове втілення троянди!



Справжня жіночність позбавлена всякої штучності та навмисності – саме цю ідею чудово втілив у собі новий аромат від модного будинку Chloe. Прекрасна троянда Rose Naturelle Intense справді ідеальна – вона ніжна і досконала, не прикрашена нічим – її природна, натуральна краса лише м'яко відтінена гармонійними нюансами – деревними та пудровими, цитрусовими та фужерними.
Це ідеальне доповнення образу дівчини зі смаком та почуттям міри. Елегантна квіткова аура буде доречна з ранньої весни до пізньої осені, чудово гармоніюючи з будь-яким виглядом – від стриманого офісного до романтичного образу для побачень та безтурботних прогулянок вулицями, залитими сонцем.
Вишуканий флакон з гофрованого скла прикрашений фірмовим бантом Хлої – чудова ідея для подарунка чи особистої колекції, що підкреслює бездоганність своєї володарки!



Трохи історії



Тема троянди – одна з улюблених у бренду Хлої. Вперше однойменна лінія відкрилася ароматом Rose Edition у 2011 році. Через два роки вийшла чудова версія Roses De Chloe, у 2020 – літня фруктово-квіткова експресія Rose Tangerine, а потім у 2023 році марка віддала данину тренду на все натуральне, природне, чисте – так з'явилася Chloe Rose Naturelle Intense.
У її автора, талановитого сучасного мастера Алексіса Дадьє (Alexis Dadier), виникла необхідність посилити природний шарм троянди як уособлення жіночності, і передати це в ароматі, що й було матеріалізовано в цій чарівній рожевій феєрії.
Красивий флакон традиційної для Хлої форми декорований елегантним зеленим бантом – такий колір також підкреслює тему природи, якій присвячений парфум.
Він з повним правом може вважатися веганським – виготовлений на 100% із натуральної чистої сировини та упакований у флакон, що на чверть складається з переробленого скла, а коробочка – із рециклізованого на 40% матеріалу.
Вся колекція трояндових ароматів від Хлої представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Chloe Rose Naturelle Intense можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Симфонія природи



Композиція відкривається чистою, іскристою цитрусовою свіжістю квітково-зелених неролі та аристократичного бергамоту, тонізуючої та яскравої, немов промені літнього сонця.
Дзвінку прелюдію змінює головна тема троянди, жіночна і досконала, свіжа і солодка - її чари чудово відтіняє вишуканість деревної дубової ноти.
Ще цікавіше аспекти деревини обіграні у фіналі, де вершково-кремовими тонами переливається сандал, якому вторить запашний шляхетний кедр.
Композиція була задумана та втілена як уособлення елегантності. Якщо вам імпонує ніжна та чиста жіночність у природному стилі, вам неодмінно варто купити Chloe Rose Naturelle Intense в інтернет-магазині La Grande.