0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Nishane Tempfluo

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • n

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Nishane Tempfluo Духи
196 грн
Новинка
Nishane Tempfluo Духи (тестер)
3 366 грн
Новинка

Nishane Tempfluo – чарівний потік часу



Існує теорія про те, що час – лише ілюзія. Ми живемо одночасно тут і зараз - і ще в міріадах моментів, кожен з яких настільки ж реальний, як і той, де ви насолоджуєтеся парфумом Nishane Tempfluo - чарівним запахом поза часом і простором. Він огорне вас пеленою аромату цитрусів і білих квітів, дерева і прянощів, солодкої жіночної ванілі і металу, що контрастує з нею, чуттєвої шкіри і сексуальних дотиків теплих нот мускусу і амбри.
Інтригуючий, дуже сучасний парфум належить одночасно до світу жіночності та мужності, до світу емоцій та холодного розуму. Неординарний, нетривіальний, він запам'ятовується одразу ж і безперечно зосереджує увагу на своїх власниках, підкреслюючи незвичність створеного ними образу та харизматичність натури.



Трохи історії


Новинка стильного нішевого парфумерного бренду Nishane була представлена у 2022 році як частина актуальної сучасної колекції, що символізує подорож у часі. До складу квартету "Капсула часу" (Time capsule) увійшли також видання Papilefiko ("Ефект метелика"), Kredo ("Віра"), Tero ("Земля"). Звукові незвичайні назви – слова, взяті із міжнародної мови есперанто.
Новинка «Потік часу» демонструє нам бажання ловити дорогоцінні моменти життя, що проносяться перед очима захоплюючим калейдоскопом.
Автором композиції Tempfluo стала талановита Енн Фліпо, відома такими роботами, як Libre Yves Saint Laurent, Jeanne Lanvin, Laura Biagiotti, Trussardi Skin.
Флакон прикрашений незвичайними переплетеннями ліній, подібними до прокладених маршрутів подорожей у часі та просторі.
Нову лінійку Time capsule вже представлено в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Nishane Tempfluo, де всі новинки з'являються одними з перших!



Петля часу від Nishane…


Новинка обіцяє неймовірні враження з перших миттєвостей знайомства, коли вашої шкіри торкнеться безцінне пряне дихання шафрану з його орієнтальним колоритом, та соковитим, вишуканим дуетом цитрусів – сонячного мандарину та аристократичного бергамота.
У серці композиції пахне запаморочливий букет білих квітів, зібраний з витонченого, повного романтики флердоранжа (квітів апельсинового дерева) і п'янкого, медового жасмину самбак з його чуттєвим темпераментом, чия солодка привабливість ефектно підкреслена і посилена праліне.
Пишність спокус змінює божественна деревна база: тут теплий шарм кашемірового дерева переплітається з благородною ноткою смолистого кедра і прикрашена чарівною магією ванілі - чудового афродизіаку.
Бажаєте зробити неповторним ваші найкращі моменти «тут і зараз»? Рекомендуємо купити Nishane Tempfluo в інтернет-магазині La Grande – це ідеальний вибір для найнеординарнішого періоду вашого життя!