0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu Парфумована вода
2 238 грн
2 633 грн
Акція
-15%
Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu Парфумована вода (тестер)
2 710 грн
3 188 грн
Акція
-15%

Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu аромат нескінченного щастя!

 



Життя прекрасне і дивовижне, коли у нього входить аромат Lancome La Vie Est Belle! Нова версія цього шедевру Iris Absolu підкорить серця навіть тих, хто завжди вважав флагманський аромат надто насиченим та солодким, надмірно святковим та яскравим. Елегантний, вишуканий оксамитовий ірис зачаровує своїм м'яким шармом – і водночас зберігає статусність, ефектність та шляхетність звучання.

Головна тема ірисового оксамиту прикрашена дерев'яними та солодкими, пудровими та землістими, фруктовими та фіалковими, чутливими та квітковими акордами.

Це – аромат для насолоди, милування життям, захоплення його найкращими моментами. Розділіть свої радості з вашими коханими та близькими, огорнувши себе хмаринкою абсолютного щастя Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu!



Трохи історії

 

Чарівна мелодія «Прекрасного життя» підкорила всіх естетів та любительок солодких задоволень ще у 2012 році, коли відбулася прем'єра першого видання у ніжно-рожевому флаконі із витонченим «шаликом». З того часу вийшло вже понад тридцять творів, присвячених цій захоплюючій темі, а сам аромат став одним із культових парфумів нашого століття. Його представляють найкрасивіші жінки світу: амбасадорами аромату в різні роки були такі «зірки», як Джулія Робертс та Ізабелла Росселліні, Зендая та Пенелопа Круз, Аманда Сейфрід та Лілі Колінз, Айя Накамура та Чон Хо Ен.

До речі, 2023 року на прем'єрі чудової новинки «Ірис Абсолю» всі вони знову об'єдналися, щоб розповісти про своє уявлення про La Vie Est Belle і заспівати пісню, присвячену цьому життєвому кредо.

Авторами композиції Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu стали Енн Фліпо та Домінік Ропійон. Цього разу аромат знову, як і багато років поспіль, репрезентує блискуча Джулія Робертс.

Вся колекція «Прекрасного життя» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu ви можете за найкомфортнішими цінами з гарантією справжності та зручною доставкою.

 

Посмішка у флаконі!


Композиція вступає соковитими фруктовими та ягідними тонами: солодким інжиром і запашною чорною смородиною в аурі ніжних і романтичних солодких квітів апельсинового дерева.

Жіноча тема хвилюючого флердоранжа повертається знову в серцевому акорді, де він зливається в чарівних обіймах з п'янким, запаморочливим жасмином.

Але головна роль цьому творі відведена чудовому ірису сорту Паллида. Він чудово пахне в шлейфі, будучи посиленим солодким гурманським акордом і чуттєвим акцентом пачулів.

Гарний флакон класичної для цього парфуму форми набув ефектних «хвиль», що нагадують своїм малюнком посмішку щасливої жінки – саме така ідея і самого аромату.

Якщо вам імпонує саме таке ставлення до життя, вам неодмінно варто купити Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu в інтернет-магазині La Grande: варто лише вдихнути чарівний запах – і чудова посмішка розквітне на вашому обличчі!