0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Jimmy Choo Rose Passion

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Jimmy Choo Rose Passion Парфумована вода
287 грн
Jimmy Choo Rose Passion Парфумована вода (тестер)
100ml
1 618 грн
Jimmy Choo Rose Passion Лосьйон для тіла
Немає у наявності

Jimmy Choo Rose Passion – рожева фантазія!

 



Якщо ви шукаєте не зухвалий, а жіночний і м'який, повний чарівності квітковий аромат - він перед вами! Модний бренд Jimmy Choo представляє в новому сезоні чудову прикрасу Rose Passion - для всіх, хто сповнений чарівності і хоче насолоджуватися своїм шармом сповна, приймаючи комплімент за компліментом.

Парфум захопить вас своїм спокусливим флористичним звучанням, що переливається кокосовими та тропічними, ванільними та молочними, солодкими та пудровими, деревними та цитрусовими відтінками.

Прекрасний вибір для свята та побачення, відпустки та романтичної подорожі – він прикрасить вас навесні, влітку та восени. Аромат наповнює радістю та теплим сяйвом, піднімаючи настрій своїй щасливій володарці та всім навколо.



Трохи історії

 

Хоча бренд найвідомішого дизайнера елітного взуття та аксесуарів Джиммі Чу відомий у всьому світі вже кілька десятиліть, парфумерію він почав випускати порівняно недавно, у 2011 році. Однак до створення ароматів під знаменитою маркою були залучені найкращі майстри сучасності, і зараз у парфумерному портфоліо бренду Джиммі Чу вже понад сорок ароматів!

Автором композиції Jimmy Choo Rose Passion стала Наталі Лорсон - одна з найвідоміших та найталановитіших парфумерів, що подарувала світу такі бестселери, як Encre Noire та Amethyst Lalique, Black Opium Yves Saint Laurent, Donna Trussardi, Weekend for Women Burberry, Camicia.

Красивий флакон отримав форму, знайому всім шанувальникам ароматів від Джиммі Чу – оспівуючий уявні троянди аромат втілений у ніжному та жіночному рожевому кольорі.

Вся колекція парфумів від Джиммі Чу представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Jimmy Choo Rose Passion ви можете відкрити для себе всі найактуальніші новинки серед перших!

 

Рожевий колір як символ романтичної чуттєвості.


Всупереч назві, у цій композиції ви не знайдете троянд – зате тут абсолютно чарівно пахнуть інші квіти. Першими спокусять вас екзотичні тропічні франжіпані з їхньою солодко-лактонною чарівністю, яка так чудово поєднується з медовим шармом хвилюючого жасмину – символу романтики та побачень.

Головна тема «серця» - прекрасна та жіночна орхідея, чия краса доповнена м'якими переливами кокосового молока, завершуючись у фіналі співзвучними ним ванільними нотами на чудовій кремово-вершковій базі сандалового дерева.

Парфум неймовірно привертає до себе, це просто нескінченна чарівність, яка буде винагороджена безліччю компліментів!

Якщо вам хочеться поринути у потік захопленої уваги, оберете саме цю новинку для весняно-літнього сезону: варто купити Jimmy Choo Rose Passion в інтернет-магазині La Grande – і ваш образ наповниться м'яким і теплим внутрішнім світлом!