0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Stephane Humbert Lucas 777 Lady White Snake

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Stephane Humbert Lucas 777 Lady White Snake Парфумована вода
50ml
8 916 грн
Stephane Humbert Lucas 777 Lady White Snake Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Stephane Humbert Lucas 777 Lady White Snake: небезпечна чарівність!



 

Нішевий парфумерний бренд Stephane Humbert Lucas створив приголомшливий за красою звучання та оформлення ексклюзивний аромат 777 Lady White Snake. Він віддає данину улюбленій символіці автора твору, Стефана Анрі Лукаса, – загадковому та інтригуючому світу змій, повному таємниць та магії.

Одна з найкрасивіших композицій цієї колекції – біла змія, що служить красі та владі справжньої Леді – прекрасна та небезпечна. Ця аура блискуче передана акордами білих квітів і цитрусів з привабливими тваринно-мускусними відтінками.

Це – гідна прикраса, ефектна і вишукана, що підкреслює ваш статус. Парфум актуальний у теплий сезон – він сповнений енергією сонця, як і його тотем – змія. З весни і до осені ви будете насолоджуватися його розкішшю, приймаючи компліменти і захоплені погляди як належне, адже ви - королева найзагадковішого світу серед істот, що живуть на землі.



Трохи історії

 

Композиція Stephane Humbert Lucas 777 Lady White Snake вийшла в 2022 році і продовжила лінію La Collection Serpent, що входить до колекції 777, присвячену Сходу, перед яким схиляється Стефан Лукас, який вважає саме цю частину планети колискою цивілізації. Три сімки – символічне відображення філософії та мудрості Сходу, а пов'язаний з ними тематичний дизайн розкішних флаконів перетворює їх на своєрідні дорогоцінні артоб'єкти.

«Зміїна Колекція» досліджує тему цих рептилій, пов'язані з ними легенди та символи, наділяючи ними й ольфакторні образи. До неї входить десять видань, кожне з яких є унікальним і відкриває власні аспекти цього таємничого світу. Вони присвячені найбільш небезпечнішим, отруйним та… елегантним зміям на планеті: пряний деревно-шкіряний Crying of Evil, солодкий східний фруктово-тропічний God of Fire, амброво-шкіряний Harrods H Mamba, солодкий фруктово-ванільно-квітковий Ruby Naga, деревний Skin, алкогольно-фруктовий Pink Boa, дерево-пряний, солодово-гурманський Sand Dance та солодкий фруктово-шкіряний Venom Incarnat.

Вся «Коолекція Змій» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Stephane Humbert Lucas 777 Lady White Snake та інших розкішних «змій» ви можете з гарантуваною справжністю.

 

Інтрига: жінка зі змією...


Композиція сонячно вступає акордом мандарину, аранжованого з чарівним дуетом солодко-ніжних квітів апельсина та запаморочливої жимолості.

Тема білосніжних квітів феєрично красиво продовжена в центральному акорді, де зібрані хвилюючі та шикарні ноти кремової туберози, солодкої магнолії та романтичного медового жасмину – п'янких і нескінченно жіночних.

У фіналі тему білої шкіри доповнює витончено-чуттєвий білий мускус з його делікатною сексуальністю, і тепла амбра, що манить – разом вони створюють унікальний ефект живої тілесності.

Якщо вас також інтригує та вабить до себе ця небезпечна краса, вам неодмінно варто купити Stephane Humbert Lucas 777 Lady White Snake в інтернет-магазині La Grande та увінчати свою приватну колекцію дорогоцінним, по-східному розкішним флаконом із зображенням білої зміїної голови.