0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Givenchy Irresistible Givenchy Rose Velvet

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Givenchy Irresistible Givenchy Rose Velvet Парфумована вода
80 грн
Акція
Givenchy Irresistible Givenchy Rose Velvet Парфумована вода (тестер)
80ml
3 169 грн
3 685 грн
Акція
-14%

Irresistible Givenchy Rose Velvet – оксамитові троянди для коханої від Givenchy!

 



Модний дім Givenchy представляє оновлення своєї блискучої нової колекції – чудовий деревно-квітковий парфум Irresistible Givenchy Rose Velvet - захоплюючий і чуттєвий. Головною героїнею нового видання стала оксамитова розкішна троянда в аурі деревних та фруктових, ірисових та фіалкових, пачулевих та землистих, пудрових та теплих пряних нот.

Це романтичне весняно-літнє вбрання для прекрасної дівчини, що вирушає на побачення – аромат з оксамитовими півтонами, що неймовірно приємний, м'який, привертає до себе – і в той же час досить святковий і ефектний, щоб підійти для особливих подій.

Наскільки він жіночний, ви можете відчути з першого погляду на флакон дивовижно чистого, витонченого рожево-пудрового відтінку, подібного до світанку або того особливого сорту троянд, що росте в Грасі - парфумерній столиці Франції.



Трохи історії

 

«Неперевершений» - саме так було названо новий парфум бренду Живанші, що вийшов у 2020 році. Він був зустрінутий із захопленням, виявившись чудовою новинкою в сучасній колекції цього старовинного французького модного дому. Через рік з'явилися відразу два видання: полегшена, ніжна версія у форматі туалетної води та її витончена варіація Fraiche, а в 2022 році відбулася прем'єра урочистого, вишуканого аромату Irresistible Givenchy Rose Velvet.

Його авторами стали чудові майстри Енн Фліпо, Фанні Баль та Домінік Ропійон (Anne Flipo, Fanny Bal та Dominique Ropion).

Елегантний флакон класичної форми набув найніжнішого рожевого відтінку – замість тисячі слів він розповість вам про характер аромату всередині.

Вся «Неперевершена» колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Givenchy Irresistible Givenchy Rose Velvet за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Спокуса оксамитових пелюсток


Троянди – найдосконаліший витвір, який створила в квітковому світі природа. Вони прекрасні і бездоганні, сповнені символізму та ніжності. Саме ця квітка вважається емблемою жіночності та кохання – і в новому ароматі Givenchy Rose Velvet усі ці акценти реалізовані просто чудово!

Прелюдія аромату спокушає терпкими, соковитими ягідними тонами запашної чорної смородини. У «серці» твору пахнуть троянди, що склали головну тему видання – їхній чарівний запах посилений вологим, свіжим нюансом трояндової води та прикрашений пудровим акцентом ірису, який і надає звучанню цієї чарівної бархатистості.

Завершується враження чуттєвим акордом пачулів на елегантній деревній основі.

Якщо вам імпонує паризький шарм парфумерії Живанші, неодмінно порадуйте себе цією новинкою: варто купити Givenchy Irresistible Givenchy Rose Velvet в інтернет-магазині La Grande - і ваш весняно-літній сезон пройде під знаком нескінченних компліментів!