0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Prada Paradoxe

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Prada Paradoxe Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка
Prada Paradoxe Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Prada Paradoxe - аромат, повний парадоксів!



 

Модний дім Prada представляє приголомшливе нове видання Paradoxe – аромат, який підкорює з першої миті зустрічі. У ньому є щось інтригуюче, чарівне – можливо, так діє його вміла гра на контрастах солодощі та свіжості: тут феєрично аранжовані білі квіти та цитруси, ваніль та фрукти, граючи ефектними пудровими та мускусними відтінками.

Його ідеальний час – весна та осінь: хвилюючий шлейф збере вам чимало компліментів! Яскравий і солодкий аромат залишає враження жіночної сили – і саме в цьому його парадокс! Він має харизму, але вміє керувати своєю могутністю, звучить комфортно і привабливо - і при цьому змушує віддати данину його можливостям. Чудова прикраса для впевнених жінок!



Трохи історії

 

Нове видання Prada Paradoxe – довгоочікувана прем'єра абсолютно нового аромату від цього відомого модного бренду – після низки фланкерів існуючих бестселерів. Над ним працювало тріо талановитих майстрів - Nadеge Le Garlantezec, Antoine Maisondieu та Shyamala Maisondieu.

"Парадокс", презентований у 2022 році, претендує стати таким же знаковим для бренду парфумом, як Infusion, Candy або Luna Rossa.

Недарма обличчям рекламної кампанії стала інтригуюча та яскрава персона зі світу кіно, відома всій планеті – Емма Вотсон у незвичайному для себе амплуа сильної жінки з ультракороткою стрижкою. У рекламному фільмі вона зіграла практично саме таку ж неординарну особистість, якою є сама, супроводивши це ефектним коментарем про те, що вона ніколи не буває однією і тією ж, але завжди залишається самою собою. Саундтреком до міні-фільму стала композиція "Lord It's A Feeling" від London Grammar.

Красивий флакон незвичайної призматичної форми нагадує трикутний логотип Прада, яким цей модний бренд прикрашає свої шкіряні аксесуари – гаманці та сумки, про які мріє будь-яка модниця!

Новинку вже можна знайти і в Україні - вона представлена в інтернет-магазині La Grande, де купити Prada Paradoxe ви можете серед перших з гарантією справжності.

 

Paradoxe у стилі Prada


Композиція набуває соковитих і яскравих, сонячних і радісних тонів, переливаючись фруктово-цитрусовими відтінками груші, танжерину і бергамоту.

Цитрусову тему чудово продовжують також акорди білосніжних квітів і зелені цих дерев – справжній аромат прибережного саду Середземномор'я, запаморочливий мікс квітів апельсина та неролі, есенція апельсина та чарівна насолода жасмину самбак.

Фінальний акорд неймовірно чуттєвий – саме так діє на оточуючих тепле, тілесне поєднання амбри та мускусу, прикрашене ніжністю ванілі та солодощами смоли бензоїну.

Якщо вам імпонує щастя у стилі Прада, рекомендуємо купити Prada Paradoxe в інтернет-магазині La Grande – і насолоджуватися ним нескінченно!