0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Laura Biagiotti Roma Fiori Bianchi

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Laura Biagiotti Roma Fiori Bianchi Туалетна вода
78 грн
Новинка
Laura Biagiotti Roma Fiori Bianchi Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Laura Biagiotti Roma Fiori Bianchi - світле сяйво Риму

 



Запаморочлива атмосфера італійської столиці зводить з розуму хвилюючим ароматом білих квітів, спокушає соковитими фруктами, захоплює елегантністю деревних та фіалково-пудрових акцентів з мускусними, мигдальними та цитрусовими напівтонами.

Вдихаючи запах парфуму Laura Biagiotti Roma Fiori Bianchi, ви будете насолоджуватися романтикою вічного міста. Навіть флакон створений у вигляді традиційної архітектурної форми римської колони!

У хмаринці такого аромату так чудово вирушити на побачення, мріючи пройтися мальовничими вуличками Риму, перейнятися його світлою атмосферою, насолодитися усмішками і компліментами вашим парфумам і волоссю, що розвівається на весняному вітрі. Прекрасний парфум Roma Fiori Bianchi і в ясний осінній день, якому він дасть надію на краще.



Трохи історії

 

Бренд Лаура Біаджотті належить б'юті-концерну ANGELINI BEAUTY. Це прекрасна парфумерія в італійському стилі, до створення якої запрошені найкращі сучасні майстри. Бренд відрізняється власним стилем – вишуканим і елегантним, повним південного шарму і яскравих емоцій.

Новинка 2023 Laura Biagiotti Roma Fiori Bianchi є продовженням ідеї аромату «Рим», що вийшов вперше в 1988 році. Це був один із ранніх творів бренду – проте настільки ефектний та вражаючий, що на його базі була створена ціла однойменна колекція, що включає майже два десятки варіацій, присвячених різноманіттю почуттів та чудових куточків італійської столиці. Автором нової композиції стала геніальна Наталія Лорсон – гранд парфумерного мистецтва.

Прекрасний флакон незвичайної форми виконаний у формі римської колони – цей дизайн став відомою особливістю цієї парфумерної лінії.

Вся колекція Roma представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Laura Biagiotti Roma Fiori Bianchi ви можете за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Магія білих квітів


Композиція вступає соковитим солодким акордом груші, ефектно аранжованої з освіжаючими цитрусовими іскорками бергамоту. Флорієнтальне звучання твору підкреслено нетривіальним ароматом нарду – біблійної олії – чудового пахощі, що нагадує пачулі. Нард химерно поєднує в собі землісті та лікарсько-трав'яні, медові та валеріанові відтінки.

У центрі композиції пахнуть квіткові переливи елегантного жіночного гарденію та чарівно-солодкого жасмину, бархатисто-пудрової фіалки та пікантним горіховим нюансом білого мигдалю.

У фіналі солодка трав'яна зелень бобів тонка гармонійно поєднується з кремовими нюансами австралійського сандалового дерева, а запаморочлива чуттєвість мускусу огортає своїми чарами все навколо, розстилаючись слідом за вами ніжним шлейфом.

Якщо вам імпонує італійський підхід до краси, вам варто купити Laura Biagiotti Roma Fiori Bianchi в інтернет-магазині La Grande!