0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Laura Biagiotti Forever Gold

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Laura Biagiotti Forever Gold Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка
Laura Biagiotti Forever Gold Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Laura Biagiotti Forever Gold – аромат світла!

 



Парфумерний бренд Laura Biagiotti представив нове втілення вічних цінностей – аромат сонячного світла, золотого теплого променя, безхмарного щастя – блискучий та шикарний флорієнтальний Forever Gold! Він чудово переливається світлими відтінками теплого дерева, солодких квітів та фруктів з пудровими, пряними та ванільними акцентами. Чудовий, хвилюючий запах, що нагадує гру сонячних променів на вашому волоссі і шкірі погожим літнім днем!

Це – аромат для кохання та задоволень, прикраса для чарівних побачень, чудових прогулянок та надихаючих подорожей – супутник для гарного настрою, щастя та творчості.

Його флакон порадує вас не менше самого парфуму: досконала форма у вигляді символу нескінченності – витягнутої вісімки – символізує гармонію цього аромату та його вічну актуальність, порівнянну лише із золотом, дорогоцінним еталоном упродовж багатьох епох.



Трохи історії

 

Парфум із поетичним ім'ям «Назавжди» належить до колекції Forever, названої так на ім'я першого видання, що вийшло в 2019 році – ванільно-солодкого квітково-шипрвого творіння Джорді Фернандеса у флаконі аналогічного дизайну в оправі з бронзи.

Новинка виявилася прекрасною, і через рік лінія була продовжена «Срібною» варіацією з шипровим звучанням, де солодкі фруктові ноти збалансовані свіжими акватичними.

Але найпрекраснішим на сьогоднішній день у цьому тріо можна вважати «Золоту» варіацію Laura Biagiotti Forever Gold, автором якої в 2022 році стала талановита Аннік Менардо, парфумер з компанії Firmenich, що створила також Obsessed for Women Calvin Klein, Hypnоse Lancоme .

Вся колекція Forever представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Laura Biagiotti Forever Gold ви можете за приємною ціною з гарантією справжності.

 

Нескінченна привабливість золота


Цей гарний східно-квітковий аромат відкривається соковитим фруктово-ягідним дуетом стиглої сливи та запашної, ледь терпкої квітучої чорної смородини, прикрашених яскравим, харизматичним акцентом пряного імбиру.

У його серці чудово пахне квіткове тріо, складене з запаморочливих солодких квітів – чарівної туберози, романтичного жасмину та екзотичного афродизіаку іланг-ілангу.

Орієнтальний акцент аромату особливо виразно звучить у фіналі, де його втілюють вершково-кремові тони сандалового дерева в ніжній і звабливій хмаринці ванілі й теплої чуттєвої амбри.

Якщо вам хочеться поєднати в одному образі сучасну жіночність та класичну елегантність, рекомендуємо купити Laura Biagiotti Forever Gold в інтернет-магазині La Grande!