0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Trussardi The Courtyards of Castello Sforzesco

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Trussardi The Courtyards of Castello Sforzesco Парфумована вода
100ml
3 444 грн
4 005 грн
Акція
-14%
Trussardi The Courtyards of Castello Sforzesco Парфумована вода (тестер)
100ml
3 808 грн
4 428 грн
Акція
-14%

Trussardi The Courtyards of Castello Sforzesco - подвір'я Кастелло Сфорцеско

 



Прогулянка старовинним Замком Сфорца, спочатку родовим гніздом аристократів родини Вісконці, потім – спадкоємців воєначальника Франческо Сфорці, блискуче передана у вигляді ефектного, розкішного, багатогранного деревно-мускусно-квіткового твору.

Замок, що надихнув парфумерів, чудовий не лише внутрішніми двориками та прекрасною архітектурою в класичному італійському стилі, а й незрівнянним внутрішнім оздобленням – зокрема, тут збереглися фрески Мікеланджело.

Модний дім Trussardi не міг залишитися осторонь такого вражаючого куточка своєї батьківщини, і тому включив у свою «міланську» колекцію новинку The Courtyards of Castello Sforzesco, щоб і ви могли насолодитися її особливим колоритом, переданим акордами амбри та теплих прянощів, меду та троянд, дерева, мускусу та солодких квітів.

Прекрасний вибір для вечорів осінньо-зимового сезону – насичений урочистий аромат, як і архітектура цього старовинного замку.



Трохи історії

 

Новинка 2022 року є частиною продовження легендарної колекції Trussardi «Вулиці Мілана» в орієнтальній версії – ефектної та чуттєвої лінії Le Vie Di Milano Middle East Collection, призначеної для країн арабського Сходу. Початок їй разом із композицією The Courtyards of Castello Sforzesco поклав також другий аромат – The Paintings of Palazzo Reale.

Парфум «Двори Замку Сфорцеско» створений парфумерами Ентоні Лі та Лукою Маффеї (Antoine Lie та Luca Maffei) під враженням від особливої атмосфери, що панує у знаменитому архітектурному ансамблі, який вже сім століть, починаючи з 14 століття, захищає місто як одна з головних і захоплює всіх своєю суворою красою. Зараз там розташовано безліч найцікавіших музеїв, картинна галерея та бібліотека, які приваблюють туристів.

Красивий флакон з глянсово-чорного скла фарбований розкішною золотою табличкою та увінчаний сяючою кришкою у вигляді символу будинку Труссарді – витонченою головкою левретки, виконаної з особливого металевого сплаву zamak також чорного кольору, та прикрашеною чорним шкіряним «нашийником».

Вся колекція Le Vie Di Milano представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Trussardi The Courtyards of Castello Sforzesco ви можете за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Романтика середньовічної Італії


Виробництво зустрічає вас пряним акордом дорогоцінного шафрану, цитрусовими аспектами смоли олібануму та щляхетною цитрусово-деревною терпкістю бергамота.

Прелюдія змінюється романтичним і карколомним букетом з оксамитових марокканських і витончених білих троянд сорту Alba в обрамленні ментолово-квіткової герані. Мед привносить у серце аромату чарівну романтичну насолоду, а рожевий перець майстерно підкреслює неординарний темперамент.

Фінал композиції зачаровує чуттєвістю лабдануму та шармом солодкої смоли бензоїну на ефектній деревній підкладці з молекули Clearwood.

Якщо ви волієте відкривати для себе все нові і нові сторінки історії Мілана очима Trussardi, вам неодмінно варто купити The Courtyards of Castello Sforzesco в інтернет-магазині La Grande і нескінченно насолоджуватися цим італійським колоритом.