0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Elizabeth Arden White Tea Eau de Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Elizabeth Arden White Tea Eau de Parfum Парфумована вода
68 грн
Акція
Elizabeth Arden White Tea Eau de Parfum Парфумована вода (тестер)
100ml
1 159 грн
1 396 грн
Акція
-17%
Elizabeth Arden White Tea Eau de Parfum Набір (парфумована вода 100 мл + крем для тіла 100 мл)
1 538 грн

Elizabeth Arden White Tea Eau de Parfum – мир та благополуччя!



 

Парфумерний бестселер Elizabeth Arden White Tea отримав нове втілення – витончений, шляхетний, надзвичайно комфортний аромат у версії Eau de Parfum.

Це аромат прекрасного настрою сонячним літнім днем, коли ви п'єте ароматний чай, сервірований на дерев'яному столику у своєму саду на морському узбережжі. Навколо пахнуть квіти та трави, з моря дме бриз, наповнений свіжістю та вологою акватики, а ваша шкіра, нагріта лагідним сонцем, пахне сексуальним мускусом.

Ця прекрасна картина народжується у вашій уяві при кожному вдиху аромату Elizabeth Arden White Tea Eau de Parfum, утихомирюючи, розслаблюючи і наповнюючи блаженством.

Подаруйте собі ці радісні, світлі миті, наповніть свій світ чарівними пахощами аристократичного білого чаю, який поверне у ваше життя гармонію, баланс і спокій.



Трохи історії

 

Дім Елізабет Арден створив для цього аромату дуже приємну, проникливу рекламну кампанію. «Запах простих радостей» - так заявлено в його прес-релізі, що представляє героїню твору як жінку зі смаком, вишуканістю та м'якою вродженою чарівністю.

Автором композиції Elizabeth Arden White Tea Eau de Parfum став талановитий і неординарний парфумер Родріго Флорес-Ру, який створив 14 творів для колекції бренду Елізабет Арден, та безліч інших популярних, гарних робіт: Clinique Happy, Black Cashmere Donna Karan, John Varvatos и Neroli Portofino Tom Ford.

Ефектний флакон незвичайної форми захоплює своєю елегантною та дорогою, але, водночас, дуже лаконічною красою у стилі білого та золотого кольорів.

Вся колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Elizabeth Arden White Tea Eau de Parfum можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Тонка чарівність білого чаю


Композиція зустрічає вас освіжаючими переливами пряної мускатної шавлії та морських нот – їхня прохолода прикрашена яскравими сонячними відблисками італійських мандаринів.

Ця чудова прелюдія змінюється головною темою твору – чарівним білим чаєм і мате в серпанку хвилюючих білих квітів жасмину та романтичної, жіночної трояндової води.

Завершується це ніжне, свіже чаклунство витонченою чуттєвістю мускусу, який особливо гарно звучить із зеленою солодинкою бобів тонка на вишуканій деревній базі амбервуду.

Якщо ви любите такі багатопланові квіткові деревно-мускусні композиції, літня новинка від Елізабет Арден виявиться для вас приємним відкриттям сезону. Варто придбати Elizabeth Arden White Tea Eau de Parfum в інтернет-магазині La Grande – і ваші дні заіскриться тонізуючою свіжістю!