0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Guerlain Epices Exquises

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Guerlain Epices Exquises Парфумована вода
5 034 грн
5 854 грн
Акція
-14%
Guerlain Epices Exquises Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Guerlain Epices Exquises – епічний шик для справжніх поціновувачів розкоші



Блискучий будинок Герлен дарує нам ще один шедевр - Guerlain Epices Exquises, який захоплює своєю східною красою, що сприяє розслаблюючій розкоші і гедонізму. Насолоджуватися життям повною мірою так приємно, огорнувши себе ароматами теплих прянощів та дерева з фужерними, пудровими та мускусними тонами!
Бренд Герлен чудово розуміється на ексклюзивах і вміє порадувати в першу чергу тих, у кого, здавалося б, все вже є. Цей парфум – для респектабельних людей, які прагнуть задоволень від життя. Вони вміють смакувати його по краплі, переймаючись чарівністю кожного моменту - і настільки вишуканий парфум сприяє цьому просто ідеально.
Неспішні розмови біля каміна, спілкування з приємними людьми у повній гармонії осіннім чи зимовим вечором будуть особливо затишними у компанії Guerlain Epices Exquises!



Трохи історії


Парфумерна історія бренду розпочалася дуже давно: у 1828 році Франсуа Паскалем Герленом був створений перший аромат, який виявився початковою сходинкою на шляху від звичайного аптечного магазину до всесвітньо відомого будинку парфумерії, що постачає свою продукцію королівським дворам Європи.
З того часу марка стала справжньою іконою шикарного стилю – у портфоліо будинку Герлен зараз уже близько 500 видань.
Автором композиції Guerlain Epices Exquises став нинішній головний парфумер бренду Тьєррі Вассер. Новинка, що вийшла у 2022 році, стала частиною фешенебельної колекції Les Absolus d'Orient – лінійки східних ароматів, що з різних боків розкривають для нас скарби Сходу.
Гарний флакон своєю формою нагадує контури будов арабського світу, і водночас лаконічний у європейському стилі. Він отримав чудовий коньячний відтінок, що втілює багатство та респектабельність.
Вся колекція «Східних Абсолютів» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна придбати Guerlain Epices Exquises за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Квінтесенція обраності…


Парфум недарма названий так химерно і багатообіцяюче: «Епічний Вишук» є саме таким!
Він розкриває свої обійми з перших секунд, огортаючи вас запашною пряною хмаркою бальзамічно-деревного домінуючого кардамону і рожевого перцю, аранжованих з бархатисто-мускусним, солодко-трав'янистим акцентом ангелики.
У серці композиції нас спокушає розкіш кавової ноти, оповитої гарячим темпераментом чорного перцю.
Завершується враження божественною східною деревною темою, де вершково-кремовий аспект сандалу переплітається з солодко-бальзамічними, медово-шкіряно-димними тонами уда на тлі чуттєвого східного колориту листя пачулі.
Якщо ви цінуєте шикарні східні парфуми, вам варто купити Guerlain Epices Exquises в інтернет-магазині La Grande – він увінчає вашу колекцію!