0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Yves Saint Laurent Black Opium le Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • y

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

2 672 грн
3 144 грн
Акція
-15%
90ml
4 219 грн
4 906 грн
Акція
-14%

Yves Saint Laurent Black Opium le Parfum – максимум магії!

 



Модний бренд Yves Saint Laurent знову звертається до теми чарівного шарму «Чорного Опіуму» - культового парфуму цього бренду, що справляє просто приголомшливе враження!

Нова версія Black Opium le Parfum - найтепліша, вона темпераментна і яскрава - для запаморочливих, нескінченно довгих ночей, що дарують насолоду.

Парфум зачаровує ванільними та пряними, кавовими та солодкими, пудровими, квітковими та бальзамічними акордами. Це – розкішна вечірня прикраса, яка максимально ефектно виглядає восени та взимку – повний експресії аромат, що залишає про вас незабутнє враження, де б ви не були!

Парфум підкорить вас, якщо ви віддаєте перевагу гурманській парфумерії – чуттєвій, створеній для насолод! Прикрасьте себе цими дорогоцінними краплями розкоші, залиште за собою запаморочливий шлейф пристрасті та спокуси!



Трохи історії

 

У 2022 році шанувальники «Чорного Опіуму» отримали приголомшливий сюрприз – чудову композицію Yves Saint Laurent Black Opium le Parfum, яка стала продовженням культової колекції «Опіуму».

Над твором працював квартет найкращих сучасних майстрів – Наталі Лорсон, Олів'є Кресп, Марі Саламань та Онорін Блан. Вони передали у своїй роботі аромат ідеального хвилюючого побачення – ваніль із кавою в ореолі білих квітів звучать божественно! Образ жінки, гідної прикрасити себе такою аурою, чудово передала актриса та модель Зої Кравіц.

Гарний флакон незвичайної форми впізнаваний з 2014 року, коли вийшов чудовий флагман цієї колекції, спадкоємець шедеврального східно-пряного Опіуму видання 1977 року. З того часу в цій лінії випущено вже 27 варіацій, багато хто з них просто приголомшливий, і апогеєм теми дійсно стала ця незрівнянна новинка Чорного Опіуму у форматі le Parfum.

Вся колекція Опіуму представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Yves Saint Laurent Black Opium le Parfum ви можете як особисто у шоу-румі, так і практично миттєво – на нашому сайті.

 

Чари нічного побачення…


Композиція спокушає соковитою насолодою груші, іскристою свіжістю італійського зеленого мандарину та м'якою пряною чарівністю кориці.

Серце парфуму зачаровує ніжним солодким флером квітів апельсинового дерева – романтичного флердоранжу та чарівного медового жасмину самбак у ореолі теплих сонячних нот.

Нарешті, у фіналі на перший план виходить неймовірно гарний квартет ванільних нот природного походження - дуже рідкісних, дорогоцінних. Це бурбонська ваніль, мадагаскарська ваніль сорту Планіфолія, абсолю ванілі та таїтянська ванільна орхідея. Традиційна нота кави тут просто чудова - вона ідеально гармонує з цією ванільною феєрією. Чуттєвий акцент до цього фіналу привносять індонезійські пачулі сорту Ladongi.

Якщо вам імпонує гурманське звучання Чорного Опіуму, вам варто купити Yves Saint Laurent Black Opium le Parfum в інтернет-магазині La Grande – він стане окрасою вашої колекції!