0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Viktor & Rolf Good Fortune

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Viktor & Rolf Good Fortune Парфумована вода
96 грн
Новинка
Viktor & Rolf Good Fortune Парфумована вода (тестер)
90ml
3 157 грн
Новинка

Viktor & Rolf Good Fortune – коли доля на вашому боці!

 



Тільки погляду на цей чарівний флакон, прикрашений магічним аметистовим кристалом, достатньо, щоб пристрасно бажати мати цей скарб. А як тільки ви вдихнете аромат, що схований всередині фіалу Viktor & Rolf Good Fortune, ви вже не захочете з ним розлучитися! Пахощі білих квітів, майстерно аранжовані з ваніллю та м'якими прянощами, що захоплює химерними переливами свіжості та солодощі, пудрових та анісових тонів, підкорює серця та змушує Фортуну повернутись до вас обличчям, посміхаючись!

Нішевий парфумерний бренд Viktor & Rolf славиться своїми креативними ідеями та незвичайним оформленням флаконів – ось чому будь-яке його видання є бажаною метою для колекціонерів селективної парфумерії – і, звичайно, просто чудовим подарунком цінителям прекрасного!



Трохи історії

 

Натхненням до створення цього «містичного», чаклунського аромату стала колекція модного одягу бренду Viktor & Rolf під назвою Spiritual Glamour Haute Couture. Парфумери Nicolas Beaulieu та Anne Flipo перейнялися їхньою розкішшю та красою в орієнтальному стилі та втілили свої враження у захоплюючому східно-квітковому ароматі.

Парфум Good Fortune був презентований у 2022 році та увійшов до складу інтригуючої Magic Collection, яка обіцяє так багато!

Красивий флакон незвичайної форми нагадує магічну кришталеву кулю для ворожіння та прикрашений ефектним ковпачком, схожу на кристал аметиста. Включивши до своєї колекції цей парфум, що нагадує своїм зовнішнім виглядом старовинне приворотне зілля, ви отримаєте справжній магічний атрибут. Навіть його колір – гарний фіолетово-лавандовий – символізує вищі сили, мудрість та чари.

Вся колекція цього трендового парфумерного бренду, який подарував своїм шанувальникам такі бестселери, як Flowerbomb та BonBon, представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Viktor & Rolf Good Fortune можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Творіть свою долю власноруч!


Парфум покликаний допомогти вам розкрити свій потенціал, звільнити глибинну енергію та активізувати потужні внутрішні сили, закладені у кожному з нас.

Композиція стартує соковитою запашною зеленню фенхелю та тирличу з їх ефектними відтінками анісової солодощі та трав'яної медової гіркуватості, що переливаються, немов у калейдоскопі.

У «серці» твору панує чудовий жасмин – запаморочливий і п'янкий, приголомшливо жіночний і привабливий.

У фіналі ваше серце підкорить чудова мадагаскарська ваніль, повна м'якої, але непереборної чарівності.

Якщо вам імпонують флорієнтальні мотиви у парфумерії та тема магії, вам неодмінно варто купити Viktor & Rolf Good Fortune в інтернет-магазині La Grande – він стане справжньою окрасою вашої колекції, що приваблює успіх!