0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Rochas Girl Rochas Blooming

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • r

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Rochas Girl Rochas Blooming Туалетна вода
Немає у наявності
Новинка
Rochas Girl Rochas Blooming Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Rochas Girl Rochas Blooming – колір вашого настрої !

 

Модний дім Rochas представляє нову, романтичну весняно-літню версію свого популярного аромату Rochas - сяючу " Blooming "! Ця квіткова туалетна вода захопить вас красивими відтінками цитрусів та білих квітів з витонченими деревними та пудровими, фруктовими та мускусними, свіжо-пряними та фужерними акордами.

Вона створена для весняних та літніх днів, і адресована молодим жінкам та романтичним дівчатам, яким хочеться прикрасити свої образи акцентами свіжості та жіночності, привнести до них радість та легкість.

Чарівний аромат порадує вас своїм позитивним настроєм, він налаштовує на відпустку, думки б відпочинку та флірті, безхмарним місяцям щастя. Це ідеальна ідея для подарунка, якщо ви бажаєте миттєво підняти настрій!

Трохи історії

 

Автором твору став спадковий парфумер – молодий, чарівний та талановитий Paul Guerlain (Поль Герлен), онук знаменитого майстра ароматів Жан-Поля Герлена та прямий нащадок Франсуа Паскаля Герлена, який заснував бренд елітарної косметики та парфумерії у далекому 1828 році.

Молодий Поль Герлен не пішов традиційним шляхом сім'ї, а відправився здобувати парфумерну освіту за океан, а США, і успішно закінчив навесні 2020 року академію IFF New York. Його наставницею була талановита і знаменита Енн Фліпо, яка в тому ж році представила свою роботу Girl Rochas – льодяно-солодку, дівочу, радісну та дзвінку туалетну воду. Саме її продовження, чарівний фланкер Girl Rochas Blooming , у 2022 році був презентований молодим Герленом для французького будинку Rochas – не менш шанованого в Європі, ніж його фамільний бренд.

Новий фланкер відрізняється зміщенням акцентів з хвилюючих білих кольорів на цитрусові, деревні і мускусні ноти, що доповнюють їх, з нього пішла ванільно-льодяникова насолода і з'явилася стильність, властива впевненій у собі дівчині.

Милий флакон своєю формою та дизайном нагадує першу версію, але прикрашений сонячними білими квітами апельсинового дерева, що натякають на його весняно-літній характер та провідну флористичну тему.

Обидва «дівочі» видання представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де Rochas Girl Rochas Blooming ви можете за дуже приємною ціною як весняний тренд.

 

Чари флердоранжу…

Композиція порадує вас соковитою, сонячною прелюдією цитрусових нот бергамоту та мандарину, вдало доповнених пікантним ягідним акцентом чорної смородини.

Такий яскравий і життєрадісний старт у «серці» твору змінюється чарівною, хвилюючою темою білих квітів, де солює флердоранж – колір апельсинових дерев, який у всьому світі є символом романтики та любові, чистоти та молодості. З флердоранжем чудово гармонують квіткові переливи жасмину і неролі, що освіжають і п'ють одночасно.

Флер цього білого букета м'якою хмаринкою опускається на витончену базу з ніжного, чуттєвого, привабливого мускусу на підкладці з нот дерева сандала і кедра.

Якщо вам імпонує настрій юності та безхмарної легкості, вам варто купити Rochas Girl Rochas Blooming в інтернет-магазині La Grande!