0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Bdk Parfums Ambre Safrano

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bdk Parfums Ambre Safrano Парфумована вода
247 грн
Новинка
Bdk Parfums Ambre Safrano Парфумована вода (тестер)
100ml
6 555 грн
Новинка

Bdk Parfums Ambre Safrano – чарівний аромат дорогоцінного шафрану

 



Нішевий парфумерний бренд Bdk Parfums представляє чудовий дерево-пряний аромат Ambre Safrano – справжній витвір мистецтва східної тематики для витончених поціновувачів ексклюзивів.

Його магія огортає вас з перших миттєвостей м'якими теплими обіймами прянощів та шкіри, амбри та фруктів, інтригує контрастами деревних та металевих нюансів, зачаровує привабливістю солодко-ванільних та тваринних акордів.

Такий парфум стане вашим улюбленим вечірнім супутником осінньо-зимового сезону, адже в його компанії так приємно розслабитися і з насолодою споглядати красу життєвих моментів, які захочеться залишити в пам'яті назавжди!



Трохи історії

 

Молодий, але дуже неординарний та перспективний бренд нішевої парфумерії Bdk Parfums був створений у 2016 році креативним та талановитим парфумером і бізнесменом Девідом Бенедеком. З моменту прем'єри першого аромату минуло не так багато часу, але це ім'я вже добре відоме всім поціновувачам парфумерних ексклюзивів завдяки тонкому естетичному смаку та оригінальним ідеям його засновника та таланту запрошених до співпраці парфумерів.

Автором композиції Bdk Parfums Ambre Safrano став Julien Rasquinet (Жюльєн Раскіне), цим твором у 2022 році він ефектно продовжив фешенебельну Collection Exclusive, куди увійшли вже 14 видань бренду.

Красивий флакон незвичайної форми нагадує купол паризького осередку всіх модних прем'єр та престижних фешен-показів – палацу Гран-Пале: саме там пройшла свого часу і тріумфальна презентація цього нового бренду.

Вся колекція «Ексклюзив» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Bdk Parfums Ambre Safrano ви можете за приємною ціною з гарантією справжності.

 

Чари шафрану


Парфум зачаровує з перших миттєвостей, огортаючи неймовірним ароматом шафрану - найдорожчої і надзвичайно рідкісної у світі прянощі. Його теплий, м'який спецієвий аромат із вираженим східним колоритом неймовірно гарний – недарма він є визнаним афродизіаком.

Амбре шафрану вишукано аранжовано з гармоніюючими тонами смоли олібануму та шляхетним ароматом дорогої шкіри, прикрашене м'якою насолодою та легкою терпкістю стиглих соковитих слив та посилено пряним теплом темпераментного чорного перцю. Ніжну пікантність у композицію привносить тонкий аромат ванілі, а романтику – оксамитовий дотик рожевих пелюсток. Деревна база твору має у своєму розпорядженні елегантні тони дуба і кремового сандала.

Якщо ви хочете провести ідеальний вечір, захопити всіх на святі, привернути до себе на побаченні або просто насолодитися життям сповна, вам неодмінно варто купити Bdk Parfums Ambre Safrano в інтернет-магазині La Grande - аромат стане дорогоцінним придбанням для вашої колекції!