0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Alexandre.j Imperial Peacock

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Alexandre.J Imperial Peacock Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка
Alexandre.J Imperial Peacock Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Alexandre.J Imperial Peacock - блиск і пишнота епохи модерну

 

Модний будинок Alexandre . J втілив у своїй новій парфумерній колекції унікальну епоху, що панувала рівно століття тому: двадцяті роки ХХ століття виблискували і вражали своєю нарочито розкішшю, змальованою в талановитому творі Френка Скотта Фітцджеральда «Великий Гетсбі». Одним із символів тих років був павич у всьому його пишноті: царствений, блискучий, що притягує всі погляди однією лише своєю появою. Саме такий і новий аромат Imperial Peacock , приголомшливий красою свого шлейфу, який переливається барвистими відтінками: ванільними та солодкими, фруктовими та мигдальними, зеленими та фужерними, пудровими та пряними, коричними та горіховими.

Це незрівнянна вечірня прикраса – ефектна, незабутня, повна експресії, що справляє незабутнє враження. Вдягайте на себе цей аромат, немов дорогоцінне вечірнє плаття, прикрашайте себе ним, коли хочете сяяти, немов зірка - адже саме для моментів вашого тріумфу він і створений!

Трохи історії

 

Парфумерна колекція дизайнера Олександра Джея була презентована вперше відносно нещодавно: ідея виникла у 2011 році, а прем'єра парфумів пройшла у 2012. Спочатку це був лише одні паризький бутік, де продавалися ексклюзиви для обраних поціновувачів. Однак вони були такі гарні, що світове визнання не забарилося: зараз аромати продаються більш ніж у 1000 бутіків по всій планеті, а співпрацюють з брендом провідні парфумери та дизайнери.

Автором композиції Alexandre.J Imperial Peacock став колектив із модної Flair Studio, а дизайном флаконів займалася талановита француженка Лола Мерсьє, яка втілила в них шик епохи модерну.

Твір увійшов до колекції з п'яти розкішних парфумів Art Nouveau, прем'єра яких відбулася у престижному магазині Герродс у Лондоні у 2022 році, до ювілею бренду.

Вся колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Alexandre. J Imperial Peacock ви можете онлайн чи в затишному київському шоу-румі - незмінно з гарантією справжності.

 

Блискуча краса!

Композиція захоплює з перших миттєвостей соковитими фруктовими тонами кисло-солодкого тонізуючого ревеню, який так ефектно контрастує з м'якими переливами горіхових аспектів мигдалю та теплих медових тонів квітів геліотропу.

Потім вступають яскраві ноти принадної ванілі, так гармонійно аранжовані з запашною корицею і солодкої зелені бобів тонка.

Завершується феєрія елегантним фінальним акордом благородних дерев'яних нот.

Парфум вміщений у чудовій красі флакон з рельєфним зображенням павича, і являє собою справжній витвір мистецтва і прекрасну ідею для дорогого подарунка, що запам'ятовується.

Якщо ви хочете блищати і зводити з розуму своїм ароматним шлейфом, панувати на будь-якому святі чи урочистості – немає кращої ідеї, ніж купити Alexandre. J Imperial Peacock в інтернет-магазині La Grande та увінчати цією вечірньою коштовністю свою осінньо-зимову колекцію!