0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Karl Lagerfeld Vienna Opera

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Karl Lagerfeld Vienna Opera Туалетна вода
82 грн
Новинка
Karl Lagerfeld Vienna Opera Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Karl Lagerfeld Vienna Opera



Модний дім Karl Lagerfeld пропонує нам розкішний подарунок – VIP-запрошення до знаменитої Віденської Опери, побувати в якій – по-справжньому королівська мрія! Vienna Opera наповнить простір навколо чарівними акордами: пряними та фруктовими, фужерними та деревними, зеленими та свіжими, лавандовими, трав'яними та цитрусовими.
Аромат чудовий і дуже стильний, він поза часом, прекрасний завжди і здатний подарувати піднесений настрій будь-якому моменту, який ви хочете провести святково та урочисто.
Парфум створений у силі унісекс, і хоча адресований насамперед чоловікам з тонким смаком та почуттям прекрасного, проте чудово прикрасить собою і вишуканих світських жінок.
Мінімалістичний, але надзвичайно респектабельний флакон з автографом великого маестро стане дорогим подарунком для людини, яка знається на моді та мистецтві.



Трохи історії


Чудова колекція Places by Karl Lagerfeld включає аромати, що втілюють улюблені місця великого кутюр'є на нашій планеті. До неї увійшли своєрідні ольфакторні образи, найдорожчі серцю Карла: паризької штаб-квартири модного будинку Лагерфельда, його улюбленого нью-йоркського готелю на Мерсер-стріт, пам'ятного місця для прогулянок по набережній Гамбурга, осередку паризької моди в Токіо, та прикрашеного квітами Риму - столиці італійського стилю.
Прем'єра колекції відбулася у 2020 році, коли вийшли її перші аромати: шипрово-фруктовий Karl Paris 21 Rue Saint-Guillaume та деревно-фужерний Karl New York Mercer Street. Через рік лінію продовжили ще два розкішні видання: фужерний Karl Hamburg Alster і квітковий дерев'яно-мускусний Karl Tokyo Shibuya. 2022 року з'явилася ще одна новинка – квіткова Karl Rome Divino Amore.
Автором усіх цих парфумів стала талановита Emilie Bevierre-Coppermann, а у 2022 році естафету підхопила Alienor Massenet – саме вона презентувала новинку Karl Lagerfeld Vienna Opera. Аромат присвячений грандіозній опері у столиці Австрії, знаковому культурному символу усієї Європи.
Вся колекція ароматів-спогадів про великого Майстра світу моди представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Karl Lagerfeld Vienna Opera та інші шедеври ви можете з гарантією справжності.



Запрошення в оперу від Карла Лагерфельда


Композиція подарує вам стильний свіжий флер цитрусового, з тонізуючою з гірчинкою грейпфрута та ароматної пряної зелені базиліку. Темпераментний штрих до цієї прелюдії привносить пряний чорний перець.
Аристократичний аспект лаванди в серцевому акорді аранжований із запашною шавлією та соковитим, яскравим фруктовим акцентом стиглого яблука.
Фінал твору  просто чудовий: тут велично пахне багата дерев'яна база, складена з вершкового сандала, смолистого кедра та димно-землистого ветівера.
Якщо вам потрібні стильні і шляхетні парфуми, вам неодмінно варто купити Karl Lagerfeld Vienna Opera в інтернет-магазині La Grande - це саме вони!