0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Serge Lutens Dans le Bleu Qui Petille

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Serge Lutens Dans Le Bleu Qui Petille Парфумована вода (тестер)
100ml
3 010 грн
3 500 грн
Акція
-14%
Serge Lutens Dans Le Bleu Qui Petille Парфумована вода
100ml
4 497 грн
5 229 грн
Акція
-14%
Serge Lutens Dans Le Bleu Qui Petille Парфумована вода (пробник)
1ml
187 грн
253 грн
Акція
-26%

Serge Lutens Dans Le Bleu Qui Petille: блискуча блакитність весняних вод



Модний дім Serge Lutens подарує вам найбільш чудовий ранок у вашому житті, прикрасивши його ароматом Dans Le Bleu Qui Petille. З'явившись у хмаринці цього ніжного флеру і в блискучому блакитному вбранні, ви перетворитеся на мрію, витончену, привабливу і по-французьки чарівну.
Аромат дарує спокій і тишу, абсолютну гармонію та умиротворення, наповнюючи простір навколо тихим шепотом морських хвиль, огортаючи шармом амбри та диму, захоплюючи деревними та бальзамічними, фужерними, акватичними та пряними акордами.
Він стане вашим свіжим, легким серпанковим шлейфом для весняних та літніх днів, додасть образу вишуканості та елітарності, створить невловиму дистанцію між вами та рутиною, перетворюючи свою володарку на чарівну фею води, а чоловіка – на елегантного естета.



Трохи історії


Назва колекції Matin Lutens Collection недарма перекладається як «Ранкова блакить» - і вона повною мірою виправдовується, наповнюючи простір прохолодою чистого повітря та крапель роси, з'єднанням холоду та води, що породжує лід. Ці води прозорі і глибокі, ними можна насолоджуватися в кінці зими і навесні, коли вони звучать в унісон з природою, але ще краще повною мірою оцінити їхню тонізуючу свіжість влітку, особливо якщо йдеться про композицію Serge Lutens Dans Le Bleu Qui Petille. Вона – не просто про воду, вона – про море, його прохолодну глибину і чарівну безмежність. Це море - північне, з соснами на узбережжі, смолистим ароматом деревини, шишок та бурштинових крапель, які ви, немов скарби, знайдете під ногами.
Колекція Matin Lutens була презентована в 2022 році і складається з трьох чудових виданнь: крім Dans Le Bleu Qui Petille до неї увійшли також альдегідно-мускусна композиція L'Eau Serge Lutens і смолисто-цитрусова Parole d'Eau.
Гарний флакон витягнутої вгору форми підкреслює витонченість композиції, а його ідеальна прозорість граней – бездоганність та чистоту вмісту.
Вся колекція Matin Lutens вже доступна в Україні в інтернет-магазині La Grande: тут купити Serge Lutens Dans Le Bleu Qui Petille так просто: всього за кілька миттєвостей ви можете стати володарем цієї французької досконалості!



Витончена мелодія Dans Le Bleu Qui Petille…


Композиція ллється назустріч чистою, кристальною водою струмка, який щойно розтанув після довгої зими. Вона зустріне вас вишуканим переплетенням нот висушеної сонцем деревини на березі і морських водоростей з їхньою надзвичайно освіжаючою йодистою зеленню.
У «серці» композиції приголомшливо пахне ароматний ладан, здатний заповнити собою весь простір навколо, а в її фіналі на перший план виходить тема коріандру - запашної прянощі, яка надає хвилюючу пікантність.
Аромат звучить по-весняному чисто, прозоро, прохолодно. Він подібний до світлого хвойного лісу з іскристим сонячним снігом на березі холодного північного моря! І якщо ви надаєте перевагу такому витонченому стилю, рекомендуємо купити Serge Lutens Dans Le Bleu Qui Petille в інтернет-магазині La Grande, щоб майстерно підчеркнути свій вишуканий смак.