0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Azzaro Chrome Eau de Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Azzaro Chrome Eau de Parfum Парфумована вода
1 853 грн
2 233 грн
Акція
-17%
Azzaro Chrome Eau de Parfum Парфумована вода (тестер)
100ml
1 594 грн
1 920 грн
Акція
-17%

Azzaro Chrome Eau de Parfum



 

Модний дім Azzaro представляє свій бестселер «Хром» у новій версії Chrome Eau de Parfum. Це яскравий, насичений емоціями аромат, натхненний аурою середземноморського узбережжя Франції, божественним Блакитним брегом, де чудова, глибока синева неба та моря зливаються воєдино в ароматній аурі цитрусових гаїв та хвойних заростей. Своїм настроєм цей парфум нагадує чудовий літній день, який здається вам неймовірно вдалим та позитивним. Він переливається фужерними та деревними, лавандовими та цитрусовими, хвойними, зеленими та свіжими пряними відтінками. У повній гармонії з вмістом знаходиться і дизайн флакона - ідеальний вибір для сучасного чоловіка, який відправляється у відпустку, подорож - або просто перебирає у своїй уяві свої найкращі спогади про щасливі моменти літнього сезону, бажаючи зберегти їх якомога довше.



Трохи історії

 

Перша флагманська версія чудового парфуму «Хром» від будинку Аззаро з'явилася в 1996 році і стала ароматом-легендою. На кілька десятиліть цей аромат перетворився на ікону урбаністичного, мінімалістичного стилю. Зараз колекція фланкерів на основі цього бестселера налічує вже 16 видань, і кожне з них має свій унікальний характер.

Автором першої композиції Azzaro Chrome став Gerard Haury – це був свіжий цитрусово-фужерний твір. Версія Eau de Parfum – сучасна, сексуальна: відмінний вибір як на кожен день весняно-літнього сезону, так і як аксесуар для особливих подій. Це ніби біла сорочка, що ідеально поєднується і з джинсами, і з костюмом.

Нова парфумована вода вийшла в 2022 році і отримала чудовий дизайн: класичний прямокутний флакон пофарбований ефектним градієнтом від яскраво-синього до світло-блакитного: він наче нагадує літнє небо, милуватися яким можна нескінченно. Від першого видання парфум відрізняється набагато сильнішою реалізацією деревної теми та приголомшливим акцентом шляхетної лаванди.

Вся колекція «Аззаро Хром» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Azzaro Chrome Eau de Parfum за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Шарм середземноморського узбережжя



Яскрава, сонячна, іскриста нота зеленого мандарину підніме настрій і стане каталізатором усіх сприятливих змін у вашому житті. Вона наповнює енергією і наче сонячним світлом – що ж, сяйте від щастя, ви це заслужили!

Потім настає черга лаванди, символу французького витонченого стилю та аристократизму: її пахощі розслаблюючі і гармонізуючі.

Як базова нота була обрана деревно-смолиста тема сосни – елегантна і надзвичайно атмосферна.

Адже саме так пахне узбережжя Середземномор'я, де вирощують цілі плантації чудових плодів, безкраї фіолетові поля лаванди та запашні хвойні зарості – все це символи тутешніх місць.

Якщо вам імпонує ця яскрава літня аура, вам варто купити Azzaro Chrome Eau de Parfum в інтернет-магазині La Grande - це ідеальний аромат для сезону відпусток!