0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Ormonde Jayne Babylonia

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • o

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ormonde Jayne Babylonia Парфумована вода
217 грн
Новинка
Ormonde Jayne Babylonia Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Ormonde Jayne Babylonia – спокуси Вавилону



Зануритися в таємничий світ давньої цивілізації Вавилона і вступити у володіння одним з його скарбів - справжня мрія наяву, втілити яку в реальність може багатий, колоритний гурманський аромат Ormonde Jayne Babylonia! Він наповнить простір урочистими та святковими, чуттєвими та спокусливими відтінками солодощі та ванілі, фруктів та пудрових квітів, прянощів та цитрусів з ефектними фужерними та амбровими тонами.
Він – немов солодка східна казка, яка зробить ваш вечір абсолютно чарівним, огорнувши своїм теплом і зробивши затишніше осінньо-зимовий сезон, хоч би яким суворим він здавався!



Трохи історії


Авторка бренду Лінда Пілкінгтон (Linda Pilkington) захоплювалася парфумерією з юності, коли в британському містечку Чеширі допомагала сім'ї вирощувати квіти на продаж, а пізніше освоїла мистецтво створювати ароматичні свічки і запашні подушечки-саше.
Однак між цим стартом та відкритим нею парфумерним будинком, який вона назвала Ormonde Jayne, стояли довгі роки, проведені нею у подорожах та роботі. У різних країнах Лінда відзначала різні традиції і уподобання в парфумерії - так у неї народилася ідея створювати аромати, що втілюють різні куточки нашої планети, міста з стародавньою історією і сучасні мегаполіси.
Початковий капітал Лінда заробила, блискуче виконавши замовлення для будинку Шанель на виготовлення ідеальної ароматичної свічки. А в 2002 році вона відкрила власне виробництво ароматів, заснувавши бренд, в портфоліо якого нині вже більше шести десятків чудових видань. У створенні деяких із них брав участь геніальний хімік Geza Schoen, автор «молекулярної парфумерії».
Східногурманська композиція Babylonia була презентована в 2022 році і відразу ж удостоєна високої парфумерної нагороди Fragrantica Readers' Awards у номінації «Кращий британський нішевий аромат року».
Красивий флакон бездоганної форми – взірець дорогої елегантності. Він набув кольору прозорого полум'я – теплого та експресивного, як і сам аромат усередині.
Вся колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Ormonde Jayne Babylonia можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Подорож до легендарної імперії


Східний гурманський колорит Вавилона блискуче переданий з перших миттєвостей, коли вас огорне запашний ягідний шарм чорної смородини, ефектно аранжований з цитрусовим нюансом бергамота, пряним акцентом рожевого перцю і незвичайним деревним аспектом давани.
Пудрову чарівність композиція знаходить у серцевому акорді, де панує елегантний оксамит ірисового кореня, оповитий пахощами витонченого квіткового букета, що складається з лісових дзвіночків, ніжних фіалок і солодко-трепетних квітів апельсинового дерева - флердоранжа.
Але справжньою спокусою аромат стає у фіналі, коли повною мірою розкривається його гурманська насолода, виражена в нотах праліне, ванілі та сіамського смолистого бензоїну, оповитих витонченою сексуальністю білого мускусу.
Якщо вам імпонує така спокуслива і багата парфумерія, вам неодмінно варто купити Ormonde Jayne Babylonia в інтернет-магазині La Grande - він заслужено прикрасить вашу колекцію!