0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Jimmy Choo I Want Choo Forever

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Jimmy Choo I Want Choo Forever Парфумована вода
523 грн
Новинка
Jimmy Choo I Want Choo Forever Парфумована вода (тестер)
2 120 грн
Новинка

Jimmy Choo I Want Choo Forever – це кохання назавжди!

 



Модний дім Jimmy Choo випустив новий яскравий фланкер свого бестселера з інтригуючою назвою I Want Choo: солодкий вишневий «Forever», справжня насолода для осінніх та зимових вечорів!

Немов ефектне і спокусливе клубне вбрання, аромат сяє і переливається святковими відтінками ніжної ванілі та солодкої вишні, захоплює мигдально-горіховими та рожевими, амбровими, фужерними та фруктовими акордами.

Чудовий флакон з жіночним силуетом прикрашений золотими літерами JC, які елегантно та вишукано виглядають на тлі димчасто-сірого скла – чудова ідея для вражаючого подарунку стильній дівчині!



Трохи історії

 

Марка Jimmy Choo відома модницям завдяки своєму чудовому взуттю, володіти яким хотіла б, мабуть, кожна жінка на планеті. Цю компанію в 1996 році заснував талановитий дизайнер із Малайзії Джиммі Чу, який завоював сотні тисяч сердець своїми приголомшливими черевичками. Незабаром бренд почав випускати також сумочки, а з 2011 року – і парфумерію.

Перший аромат I Want Choo з'явився в 2020 році - це був букет білих квітів, аранжований у східному стилі, він вийшов у чудовому флаконі ніжно-рожевого відтінку.

У 2022 році парфумери вирішили втілити в ольфакторной композиції ще одне бажання, і випустили новинку Jimmy Choo Forever. Авторами її стали Соня Констан та Луїза Тернер (Sonia Constant та Louise Turner). Ця версія є вечірньою, святковою, яскравішою та солодшою – втілення спокуси! Її головні теми - вишня і троянда, саме вони і є жіночим началом і невичерпною темою спокус.

Гарний флакон має принадні форми і схожий на дівчину у вечірній сукні приголомшливого димчасто-градієнтного відтінку із золотою кришкою та монограмою.

Обидва видання «Хочу Чу» представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Jimmy Choo I Want Choo Forever ви можете з гарантією справжності.

 

Вечірня прикраса від Джиммі Чу


Аромат чудовий з моменту знайомства з ним: він зустрічає вас пишнотою оксамитових троянд і стильною, дуже приємною горіхово-солодкою гіркуватою мигдалю.

Чудова прелюдія змінюється приголомшливим серцевим акцентом стиглої, соковитої вишні, насолода якої збалансована тонкою кислинкою та прикрашена чарами романтичного жасмину на багатоплановій базі з димно-деревного ветиверу з його м'яким відтінком темного шоколаду.

Фінальний акорд підкорить не одне серце шляхетністю дубового моху, красою ванілі, інтригою бобів тонка і чуттєвим дивом амбри.

Якщо ви хочете справжньої аромамагії, або ж ви побачите, яке ви хочете зробити приголомшливим, а, можливо, свято, яке варто зробити незабутнім, - виберіть гідний вашої краси аромат! Варто купити Jimmy Choo I Want Choo Forever в інтернет-магазині La Grande, і ваша поява будь-де буде ефектною і бажаною!