0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Welton London Narcotic Elixir

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • w

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

7 469 грн
Новинка
Welton London Narcotic Elixir Духи (тестер)
100ml
6 368 грн
Новинка

Welton London Narcotic Elixir



Коли мова заходить про спокусу, аромат Welton London Narcotic Elixir стане вашим найкращим «приворотним зіллям» та любовним еліксиром – в одному флаконі. Він певно викликає залежність, адже, раз спробувавши, вам вже складно буде відмовитися від такого вражаючого аромату.
Він підкорить вас своїми теплими пряними і мускусними, шкіряними і деревними, фужерними і рожевими, бальзамічними, пачулевими і тваринними акордами, що зливаються в мелодію ваших мрій.
Це чудовий вибір для людей зі смаком і статусом: парфум адресований чоловікам і жінкам, які вміють справити незабутнє враження!



Трохи історії


Парфумерна історія бренду розпочалася порівняно недавно, у 2013 році, а зараз його портфоліо налічує вже два десятки видань.
Композиція Welton London Narcotic Elixir входить до складу ефектної колекції-трилогії Talisman Perfume Extrait, разом із двома іншими східними виданнями: гурманським L'Amour Absolu та деревним Lucky Charm.
Автором твору став спадковий парфумер Вінсен Рікор – талановитий майстер родом із Граса, столиці французької парфумерії, з юності закоханий у аромати. У тандемі з ним композицію створював і Жан-Поль Велтон, засновник цього бренду та кріейтор ідей кожного з творів.
Парфуми вирішили створити справжній «наркотично привабливий еліксир», що вдалося їм сповна, і навіть знайшло відображення у перспективній назві.
Елегантний флакон із чорного скла прикрашений ефектною золотою табличкою, яка виглядає дорого та вишукано. Відмінна ідея для вражаючого подарунка поціновувачам нішевої парфумерії!
Вся колекція ексклюзивів від Велтона представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви зможете купити Welton London Narcotic Elixir, навіть не вирушаючи до Лондона: ми доставимо вам обраний вами аромат або подаруємо можливість познайомитися з ним особисто в нашому комфортному шоу-румі в Києві.



Сила тяжіння Narcotic Elixir…


Композиція стартує дуже експресивно, іскри пряними нотами рожевого перцю і камфарно-бальзамічного кардамону, доповненими ефектною зеленню дано з її гіркувато-трав'яним ароматом з деревними та фруктовими нюансами.
У «серці» твору панує шикарна шкіра, чий анімалістичний магнетизм прикрашений квітковими нотками троянди та шафрану.
У фіналі свої обійми розкриває розкішний акорд кашмеранового дерева та чуттєвого мускусу з вишуканим штрихом пачулів.
Ви оціните цей твір, якщо віддані неординарним шкіряним ароматом: тут акорд шкіри неймовірно гарний! Оцінити все багатство звучання парфуму можна, якщо купити Welton London Narcotic Elixir в інтернет-магазині La Grande, адже аромат відрізняється багатогранністю і розкривається поволі, поступово, завжди залишаючись глибоким і чуттєвим.