0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Welton London Baicha

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • w

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Welton London Baicha Парфумована вода
5 985 грн
Welton London Baicha Парфумована вода (тестер)
100ml
5 075 грн

Welton London Baicha: за мить до заходу сонця...



Нішевий бренд Welton London втілив образ сонця, що заходить, в теплому, чарівному ароматі Baicha, який майстерно передає золоте світло, оксамит сутінків, тишу вечора і мерехтіння перших зірок... Як швидко пролітають ці прекрасні миті, змінюючись чорною магією ночі - а їх же так хочеться продовжти нескінченно довго!
Ця чудова аура передана акордами білих квітів, троянд та пудрових ірисів, дерева та зелені, цитрусової свіжості та мускусної чуттєвості. Ви зможете насолоджуватися цими чарами весняними та літніми днями, збираючи безліч компліментів та насолоджуючись кожною секундою цього чарівного завершення дня.
Незабаром ніч вступить у свої права, обіцяючи вам свої задоволення, але поки що день завершується цим м'яким бурштиновим світлом і теплом – ловіть кожну мить, адже вона безцінна!



Трохи історії


Жан-Поль Велтон створив власний парфумерний бренд у 2013 році, і на сьогоднішній день представив уже два десятки творів, які підкорюють красою звучання та неординарністю концепції.
Новинка Welton London Baicha з'явилася в 2020 році і стала частиною вишуканої Bliss Collection, разом із трьома іншими чарівними виданнями: орієнтальним Keemun, цитрусовим Ryokucha та фужерним Sencha.
Baicha – ольфакторна ілюстрація чарівного обряду заходу сонця, того трепетного стану неба і землі, яке ви відчуєте за мить до настання сутінків.
Красивий флакон витягнутої форми отримав відтінок світлого шампанського, прикрашений золотою табличкою з назвою і поміщений в елегантну коробку молочного відтінку, що виглядає надзвичайно презентабельно.
Це ідеальна ідея для подарунка, який запам'ятається своїм шармом та романтизмом!
Вся колекція парфумів від Велтон в Україні представлена в інтернет-магазині La Grande, де ви зможете купити Welton London Baicha як онлайн, так і офлайн, в київському шоу-румі: вибирайте оптимальний для себе варіант.



Квіти на заході сонця…


Твір зігріє вас пряними іскорками рожевого апельсина і підніме настрій цитрусовим елегантним оптимізмом нот гіркого апельсина і трохи терпкого бергамоту з його чайними півтонами. Прелюдія прикрашена спокусливим нюансом малини, по-літньому ароматної та ніжної.
У серці твору розливається запаморочливий аромат медового жасмину самбак, ефектно аранжованого з запашною марокканською трояндою. Разом вони чудово відтіняють головну чайну тему видання.
Завершують враження пудрові тони ірисового кореня, чуттєві переливи мускусу та солодкі зелені нюанси бобів тонка на підкладці із вишуканого екстракту білого кедра.
Якщо вам імпонує тема найкращих миттєвостей життя, відбитих в ароматах, додайте до своєї колекції цю новинку! Варто лише купити Welton London Baicha в інтернет-магазині La Grande - і ви сповна відчуєте магію тихого вечора, що охоплює вас золотою хвилею, яка розливається довкола до самого горизонту!