0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tom Ford Azure Lime

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tom Ford Azure Lime Парфумована вода
6 864 грн
7 981 грн
Акція
-14%
Tom Ford Azure Lime Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Tom Ford Azure Lime – літній настрій!



У кожного з нас буває стан, коли хочеться лише одного – літньої свіжості, легкості, блакиті моря, небесної сині та повної безтурботності! Саме такий настрій дарує нам чудовий аромат Tom Ford Azure Lime, що переливається на сонці відблисками цитрусової свіжості, дерева, прянощів та мускусу.
Цей парфум, окуляри від сонця та посмішка – ось, власне, і все, що треба вам для щасливого літа, яке стане незабутнім!
Чудовий бірюзовий відтінок флакона якнайкраще передає той унікальний колір, який асоціюється у нас з ідеальним відпочинком десь на блакитному узбережжі, де і води, і небеса немов намальовані геніальним художником.
Як і багато інших видань бренду, Azure Lime створений в унісекс-форматі, а отже, стане чудовим супутником для весняних і літніх днів, здатним прикрасити відпустку чоловікам і жінкам, яким хочеться відпочити красиво і романтично.



Історія створення



Літня колекція Тома Форда відома багатьом – цей бренд пропонує всі відтінки релаксу та насолоди красою природи у всіх її проявах. Крім «Азур Лайм», Форд представив ще чимало чудових «морських» творів – з 2014 року вони об'єднані у чудову Neroli Portofino Collection. Однак першим виданням цієї тематики у 2010 році став саме Tom Ford Azure Lime!
Автором композиції став дует парфумерів – над новинкою працювали Ентоні Лі та Еллен Молнер (Antoine Lie та Ellen Molner). Видання увійшло до складу колекції Private Blend, ставши одним із ранніх творів, які прославили Тома Форда як парфумера. До 2006 року ця багатогранно обдарована людина вже встигла багато чого: стати креативним директором модного дому Гуччі і врятувати його від банкрутства, зняти чудовий фільм у ролі режисера, удостоїтися звання кращого дизайнера США і навіть увійти в півсотні найкрасивіших людей світу згідно зі списком журналу People.
Парфумерія Форда з'явилася у світі моди в 2006 році і також викликала фурор практично відразу став об'єктом мрій сотень тисяч шанувальників нішевих видань.
Першою була представлена ​​колекція Private Blend, яка продається в Україні: в інтернет-магазині La Grande можна купити Tom Ford Azure Lime та інші бестселери Форда за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Блакитна свіжість



Аура неповторного колориту фешенебельного Лазурного узбережжя блискуче передана в цій композиції сонячними, соковитими цитрусами, що випромінюють тепле радісне сяйво.
Елегантна деревна база з гарним акцентом вершкового сандалового дерева прикрашена колоритним штрихом ноти бучу – чагарника з неповторними гіркувато-солодкими, цитрусово-м'ятно-смородиновими нюансами аромату.
Чуттєва аура мускусу у фіналі створює навколо вас хвилюючий, сповнений природної чарівності шлейф.
Флакон прикрашений золотистою табличкою з назвою аромату і має класичну для «Приватної» колекції форму, що нагадує старовинні фіали для пахощів та аптекарських зіль – аура чарівництва надає парфуму особливий шарм.
Якщо вам імпонує цей чудовий цитрусово-шипровий настрій, вам неодмінно варто купити Tom Ford Azure Lime в інтернет-магазині La Grande для найвдалішого літнього сезону!