0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Kenzo L'Eau Kenzo Boisee

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Kenzo L'Eau Kenzo Boisee Туалетна вода
1 594 грн
1 920 грн
Акція
-17%
Kenzo L'Eau Kenzo Boisee Туалетна вода (тестер)
50ml
1 731 грн
2 085 грн
Акція
-17%

L' Eau Kenzo Boisee - енергія від самої природи, аранжована Kenzo!

 

Магічна сила дерева та води зосередилася у флаконі Kenzo L' Eau Kenzo Boisee, щоб багаторазово посилити вашу природну чарівність і надати образу стильний і лаконічний шик, властивий всій парфумерії Кензо.

Він підкорить вас чудовим міксом деревних, цитрусових, теплих пряних, свіжих та фужерних акордів, що так підходять для актуальних весняних та літніх образів в офісі, на побаченні та, звичайно ж, у подорожі.

Універсальний, сучасний, повний енергії парфум стане вашим улюбленим супутником у будь-якій ситуації, адже він підійде і під джинси з білою сорочкою, і під елегантний офісний костюм.

Парфумерія бренду Kenzo цінується у всьому світі тими, хто молодий, для кого важлива натуральність та екологічність, хто цінує щедрість природи та вміє використовувати її собі на благо.



Трохи історії

 

Вперше парфум з лаконічною та ємною назвою L'Eau Kenzo вийшов у 1996 році, став справжньою сучасною класикою, яка не втрачає актуальності десятиліттями. Його чоловіча версія вперше була представлена в 1999 році - це був освіжаючий фужерно-водяний, іскристо-цитрусовий витвір Олів'є Креспа.

Зараз в L'Eau par Kenzo Collection налічується вже майже три десятки творів, що відрізняються свіжістю, легкістю і бездоганно стильним звучанням.

Версія L' Eau Kenzo Boisee була презентована у 2022 році, її автором став чудовий майстер Орельн Гішар (Aurelien Guichard). У цій чудовій новинці акцент зроблено на елегантні деревні ноти – результат вийшов просто чудовим!

Красивий флакон незвичайної форми немов зроблений з скла, що плавиться – цей дизайн став «родзинкою» Води Кензо з моменту прем'єри. На 15% він виготовлений з рециклізованої сировини, і при цьому зберіг свою ідеальну прозорість – ось чому продукцію Кензо часто вибирають саме усвідомлені, із сучасним мисленням люди, для яких важливими є проблеми екології нашої планети.

Вся колекція L'Eau Kenzo представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Kenzo L'Eau Kenzo Boisee можна за найкомфортнішою ціною з гарантованою справжністю.

 

Бездоганне дерево в стилі Kenzo Boisee


Композиція відкривається іскристим та соковитим акордом лимона з його тонізуючою цитрусовою кислинкою, такою доречною у спеку.

Сонячний темперамент підкреслить насичено-пряний акцент імбиру з його зухвалим підбадьорливим ефектом.

Завершує враження головна тема видання – чудові деревні ноти, що звучать у гармонії із загальним ансамблем.

Якщо вам імпонує деревно-водний свіжий напрямок, і ви вибираєте парфум для теплого сезону, рекомендуємо вибрати цю ефектну новинку та купити Kenzo L'Eau Kenzo Boisee в інтернет-магазині La Grande, щоб надати своєму іміджу сучасність та особливу чоловічу чарівність.