0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Initio Parfums Prives Paragon

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • i

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Initio Parfums Prives Paragon Парфумована вода
261 грн
Новинка
Initio Parfums Prives Paragon Парфумована вода (тестер)
90ml
9 563 грн
Новинка

Initio Parfums Prives Paragon – запрошення у світ досконалості!



Подарувати містичне натхнення, налаштувати на плавну wellness-хвилю, що гармонізує вас, дозволить вам бездоганний у своїй досконалості аромат Initio Parfums Prives Paragon. Відкрийте собі новий розділ гедоністичної філософії – особливої культури задоволення життям, проникнення у його глибинні сенси. У цьому вам допоможе парфум, який зможе стати для вас справжньою ароматерапією, що наповнює простір чарівним шлейфом, витканим деревними і фужерними, фруктовими та пряними, лавандовими і трав'яними, цитрусовими та солодкими акордами, що ллються хвилюючою мелодією.
Парфум створений у форматі унісекс, він поза ґендерними та будь-якими іншими обмеженнями: духовне вдосконалення – для всіх, хто вивчає таємнниці світу…



Трохи історії


Перед вами - найкрасивіша і найсвітліша колекція парфумерного будинку, чиєю місією є особистісний розвиток та ініціація духовного зростання через медитації та пошук себе у цьому світі.
Композиція Paragon, що вийшла в 2023 році, завершила собою трилогію Hedonist - колекцію з трьох розкішних ароматів для людини, яка шукає себе і знаходиться в процесі поступового досягнення просвітлення. «Парагон» втілює саме духовність, він завершує цикл самовдосконалення. Першим у ньому був презентований у 2018 році деревно-фужерний аромат Rehab, призначений для фізичного тіла. Далі, в 2021, пішов деревний квітково-мускусний парфум Musk Therapy для сфери емоцій. І як кульмінація духовного зростання The Hedonist Collection Initio завершив чудовий і піднесений «Парагон», що запрошує у світ духовних насолод.
Парфумерна історія бренду почалася відносно недавно, в 2015, але завдяки оригінальній, надзвичайно неординарній концепції він миттєво став відомим і набув заслуженого успіху. Зараз у портфоліо Initio Parfums Prives вже 17 видань, усі вони виходять циклами з кількох творів, об'єднаних однією ідеєю та дизайном – кожна лінія забарвлена в особливий колір, що відображає її концепцію.
Вся колекція The Hedonist та інші шедеври нішевого парфумерного мистецтва цього бренду представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Initio Parfums Prives Paragon з гарантією справжності.



Ідеальний аромат для медитацій...


Розслаблюючий аромат, що огортає особливою аурою, дозволяє душі очиститися і ніби здійнятися вгору. Цьому сприяють шляхетні пахощі лаванди, гармонійно аранжованої з запашною шавлією та освіжаючим цитрусово-деревним бергамотом.
Інтригуюче звучить серцевий акорд, який несподівано поєднав у собі солодку ноту стиглої сливи з пряним чорним перцем і нереально красивим деревним мотивом пало санто - деревини з унікальним, багатим, густим звучанням бальзамів, смол і запашних трав.
Деревна тема чудово завершена у фінальному акорді, що поєднав у собі вершкові аспекти сандалу та бальзамічно-смолисті нюанси уда.
Шикарний білий флакон прикрашений брендовим золотим гербом і виглядає дуже респектабельно і гідно - чудова ідея для подарунка неординарній людині, яка шукає себе!