0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Paco Rabanne Phantom Legion

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Paco Rabanne Phantom Legion Туалетна вода (тестер)
100ml
2 947 грн
Новинка
Paco Rabanne Phantom Legion Туалетна вода
Немає у наявності
Новинка

Paco Rabanne Phantom Legion – перший у світі парфум геймерів!

 



Модний дім Пако Рабанн у співдружності з сервісом відеостримінгу Twitch створив лімітоване видання Phantom Legion – парфум, що інтригує, у хромі та камуфляжі – приголомшливий презент для всіх фанатів комп'ютерних ігор! Яскравий молодіжний парфум поміщений у флакон, що нагадує робота в незвичайній стилістиці – водночас ретро та футуристичній. Цікаво, що у ковпачок розпилювача вбудований спеціальний чіп для безконтактного зв'язку NFC. Просто доторкніться до ковпачка своїм смартфоном і отримайте доступ до ексклюзивного контенту «Всесвіт Paco Rabanne»!

Просто неймовірний персонаж зі світу геймінгу! Він не тільки круто виглядає, а й виправдовує очікування поціновувачів фужерних творів: цитрусові та землисті, деревні та фужерні, пачульові та димні, лавандові та свіжі, фруктові та ванільні акорди чудово мікшовані та наповнюють простір неповторним драйвом!



Трохи історії

 

Перший випуск парфуму «Фантом» бренд Paco Rabanne представив 2021-го. Над ароматом працював талановитий квартет парфумерів – Енн Фліпо, Домінік Ропійон, Джульєтта Карагезоглу та Лок Донг. Але головну роль в успішній прем'єрі зіграли дизайнери: парфум підкорив публіку незвичайним зовнішнім виглядом – робот, що сяє металом, став чудовою ідеєю для подарунка молодим хлопцям, захопленим технікою.

У процесі підготовки лімітованого випуску 2022 над флаконом додатково попрацював дизайнер П'єр Дінанд, одягнувши робота в камуфляж, а креативне агентство Studio Ange відмінно візуалізувало цю незвичайну ідею.

Для популяризації нового Phantom Legion бренд Пако Рабанн анонсував міжнародний онлайн-турнір Phantom Legion Tournament. До участі було запрошено лідерів світу геймінгу, а всього передбачається понад 3000000 гравців. Турнір планують провести у 10 державах, і, звичайно ж, будуть задіяні усі глядачі платформи Twitch. Маркетинговий хід надання всім учасникам візуальних кодів новинки Phantom Legion та публічного розпакування парфуму на відкритті Tournament передбачає максимізацію інтересу до аромату всієї його цільової аудиторії – молоді, захопленої комп'ютерними іграми.

Вся колекція «Фантомів» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Paco Rabanne Phantom Legion ви можете онлайн, адже це так зручно!

 

Відкрийте для себе Всесвіт Paco Rabanne!


Якщо вам знайоме флагманське видання «Фантом», звучання лімітованої версії вас не здивує, адже формула аромату залишилася незмінною. Ключовою нотою тут є шляхетна лаванда - вона представлена на всіх трьох рівнях композиції.

Парфум експресивно стартує цитрусовими бризками лимона та лимонної цедри, чий тонізуючий ефект відмінно поєднується з прохолодними аспектами лаванди.

У «серці» твору та сама аристократична квітка інтригуюче поєднується з чарівними, таємничими димними та земляними нотами, а соковите яблуко та чуттєвий лист пачулі привносять зелену свіжість.

Завершується композиція магією лаванди, посиленою нотою ванілі, що манить, на багатогранній базі ветивера з його деревними і гірко-шоколадними відтінками.

Вам подобається світ комп'ютерних ігор? Пориньте в нього з головою, адже для цього варто купити Paco Rabanne Phantom Legion в інтернет-магазині La Grande!