0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Carner Barcelona Sal Y Limon

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carner Barcelona Sal Y Limon Парфумована вода
1 775 грн
Новинка
Carner Barcelona Sal Y Limon Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Carner Barcelona Sal Y Limon – соковиті лимони із Барселони!



Модний дім із сонячної Іспанії Carner Barcelona знає, що потрібно влітку для відчуття свіжості та радості – трохи цитрусів, солоне морське повітря, пелюстки білих квітів і романтичний настрій, що кличе вас назустріч подорожам, у які ви неодмінно візьмете з собою цей яскравий сонячно-жовтий флакон Sal Y Limon! Такий флакон подібний до Солнцелова - пастки для сонячних променів, що згустилися до соку середземноморських цитрусів, і сяють прохолодними іскрами, вивільняючись у простір.
У ньому багато фужерних тонізуючих аспектів, він наповнює енергією і при цьому будить чуттєвість, огортаючи чарами мускусу - відмінний вибір для весняних і літніх днів як у відпустці, так і в круговерті робочих офісних буднів.



Трохи історії


2022 рік подарував шанувальникам якісної європейської парфумерії чудовий сюрприз від нішевого парфумерного бренду з Барселони – колекцію-трилогію Summer Journey. Це справді захоплююча літня подорож – яскраве, освіжаюче сприйняття, що надихає на морські пригоди та романтику на березі. У трилогію, крім Sal Y Limon, увійшли також присвячена Супермісяцю (Червоному місяцю) деревно-фруктова композиція Super Moon і неймовірно свіжий і чистий зелений фужер Tennis Club.
Красивий флакон Carner Barcelona Sal Y Limon отримав яскраво-жовтий дизайн – скло кольору цитрину та дерев'яну кришку такого ж відтінку.
Вся колекція «Літня подорож» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви можете купити Carner Barcelona Sal Y Limon та інші бестселери цього чудового іспанського бренду, відомого по всьому світу завдяки високій якості своєї продукції та її чудовому стилю. Тут ви знайдете такі шедеври, як шкіряний Cuirs - володар вищої парфумерної нагороди FiFi Awards-2011, а також деревно-ванільний Palo Santo і мигдально-пудровий Tardes: саме ці парфуми і зробили ім'я бренду, підкоривши серця безлічі чоловіків і жінок, що високо цінують унікальність.



Сіль та лимон…


Таке поєднання буде просто незамінним на морському березі, де хочеться цитрусової свіжості, щоб гармонійно доповнити солоність морського повітря середземноморського узбережжя.
З перших нот ви відчуєте цю приголомшливу ауру, вдихнувши яскравий, соковитий, не солодкий цитрусовий мікс, майстерно складений з італійського лимона, ароматного лайма і терпкого шляхетного бергамота.
У «серці» композиції вас зачарує п'янкий аромат білих квітів – тут запаморочливий жасмин переплітається із солодкими нотами апельсинового кольору (флердоранжа), прикрашені запашним акцентом листя чорної смородини.
Завершується враженням сексуальним маревом мускусу, розлитого в повітрі, ідеальну компанію якому склали тепла амбра і красивий нюанс пачулів.
Якщо вам імпонує яскравий середземноморський характер композиції, вам варто купити Carner Barcelona Sal Y Limon в інтернет-магазині La Grande і провести літо в його компанії, насолоджуючись колоритом Барселони!