0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Carner Barcelona Ibiza Nights

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carner Barcelona Ibiza Nights Парфумована вода
184 грн
Carner Barcelona Ibiza Nights Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Carner Barcelona Ibiza Nights



Парфумерія бренду Carner Barcelona присвячена яскравим пам'яткам Іспанії. Це – найкращий сувенір, який ви можете привезти додому з туристичної поїздки до країни з багатою історією, яскравим темпераментом та барвистими ландшафтами. Одним із наймальовничіших і найвідоміших іспанських островів по праву вважається Ібіца, знаменита своїми запальними літніми вечірками в клубах і на пляжах, які тривають від заходу сонця до світанку.
Ночі на Ібіці запаморочливі та п'янкі – як і чудовий аромат Ibiza Nights. Він підкорить ваше серце квітковими та цитрусовими, солодкими та фруктовими, ванільними та деревними, акватичними та свіжими акордами. Цей аромат – немов ніч на березі, яка спалахує емоціями, хвилює нескінченними спокусами, розбурхує кров ритмічними акордами музики на незліченних вечірках, а потім тихо шепоче хвилями до світанку.



Трохи історії


Вперше бренд Carner Barcelona заявив про себе у 2010 році, коли спадкоємиця виробників шкіри із Барселони Сара Карнер вирішила застосувати свої таланти у сфері бізнесу та креативу. Вона започаткувала парфумерний бренд, тематика творів якого – прекрасна Барселона та сонячна Іспанія в цілому.
Звичайно ж, неможливо було обійти увагою неймовірну Ібіцу – острів, де ночі безсонні та щасливі все літо: бурхливе нічне життя клубних вечірок, прекрасні пляжі, йога-центри, тихі села, де можна відпочити від шуму дискотек – відпочинок тут дуже різний, але завжди незабутній завдяки мальовничій місцевості та репутації молодіжного курорту, на якому потрібно побувати бодай раз у житті.
Втіленням всього цього став парфум Ibiza Nights, презентований маркою в 2020 році і ставший частиною яскравої літньої трилогії - Dream Collection. До неї увійшли також Lukomorie і Marbella – парфуми, які переносять нашу уяву на чудові іспанські курорти.
Прекрасний флакон дивовижного бірюзового кольору нагадує нам відтінок води на тутешньому узбережжі.
Вся колекція «Мрії» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Carner Barcelona Ibiza Nights та інші хіти цього нішевого бренду, який прославляє Іспанію.



Аромат південної теплої літньої ночі...


Композиція захопить вас прелюдією соковитих літніх фруктів – італійських мандаринів та соковитих груш, приправлених теплим солодко-пряним акцентом зірчастого анісу.
Чарівний квітковий аромат паморочить голову і п'янить нотами ніжних магнолій, солодкого хвилюючого жасмину самбак і чуттєвого тропічного іланг-ілангу.
Завершується феєрія солодким маревом ванілі та смоли бензоїну з ефектним східним колоритом пачулів, що пробуджують сексуальність.
Якщо вам імпонує такий безхмарний настрій і хочеться відчути легкість без драм і проблем, вам варто купити Carner Barcelona Ibiza Nights в інтернет-магазині La Grande - і насолоджуватися!