0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Guerlain Aqua Allegoria Forte Mandarine Basilic

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Guerlain Aqua Allegoria Forte Mandarine Basilic Парфумована вода
3 171 грн
3 687 грн
Акція
-14%
Guerlain Aqua Allegoria Forte Mandarine Basilic Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Guerlain Aqua Allegoria Forte Mandarine Basilic

 



Блискуча колекція «Аква Алегорія» повертає свої головні бестселери в оновленому, яскравішому та експресивнішому варіанті. Знайомі вам скарби тепер посилені до ступеня "Форте", і однією з таких прем'єр стала композиція Guerlain Aqua Allegoria Forte Mandarine Basilic – барвиста середземноморська парфумована вода, що оспівує красу природи Лазурного узбережжя Франції. Повітря тут наповнене ароматами цитрусів та свіжих прянощів, зелені та білих квітів з фужерними та фруктовими, ванільними та солодкими відтінками.

Парфум ідеально доповнить ваші весняні та літні дні, зробивши їх яскравими та радісними, сонячними та світлими. З ним можна вирушити в подорож у реальному світі або у вашій уяві – у будь-якому випадку вам гарантовано неймовірні враження!



Трохи історії

 

Одна з найширших, багатогранних і відомих парфумерних колекцій будинку Герлен, приголомшлива «Аква Алегорія», в 2022 році поповнилася двома ефектними новинками: у версії «Форте» парфумером Дельфін Джелк були представлені фужерний аромат Mandarine Basilic і квітково-фруктова Rosa Rossa.

Видання зберегли свою фірмову золоту сіточку у вигляді бджолиних стільників в якості декору флаконів, підкреслюючи непорушність традицій і цінностей бренду, якому дозволено використовувати символ королівської золотої бджоли з кінця 19 століття. Саме тоді він був заснований і його творець П'єр Франсуа Герлен захопив самого Наполеона III Бонапарта своїми парфумерними творіннями. Згодом флакони Герлен стали улюбленими «аксесуарами краси» та інших королівських династій Європи – цими парфумами користувалися іспанська королева Ізабелла ІІ та британська правителька Вікторія.

У наші дні престиж дому Герлен не зменшився: бренд, який подарував нам такі шедеври, як Mon Guerlain, Idylle, La Petite Robe Noire, Samsara, Shalimar, є одним із найпрестижніших і найшанованіших у світі краси наших днів. Вся колекція Герлен, включаючи 50 шедевральних видань лінії «Аква Алегорія», представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна придбати Guerlain Aqua Allegoria Forte Mandarine Basilic за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Яскраве сяйво мандарина та базиліка


Найяскравіші аромати середземноморського узбережжя чудово аранжовані в цій композиції з іншими характерними для півдня Франції парфумерними тонами.

Композиція стартує пряною свіжістю базиліка в поєднанні з терпкою солодкою кислинкою запашної чорної смородини.

Іскристий італійський мандарин, що миттєво піднімає настрій в обрамленні ніжних і хвилюючих квітів апельсина – романтичного флердоранжу – обсипані ніжними іскорками бурбонської ванілі та оксамитовими пелюстками болгарських троянд.

В якості базової ноти був використаний фірмовий сандал, деревина якого чудово та святково пахне кремовими та вершковими тонами.

Якщо вам хочеться посилити вашу жіночність і підкреслити в ній французькі аспекти, рекомендуємо купити Guerlain Aqua Allegoria Forte Mandarine Basilic в інтернет-магазині La Grande і поринути в цей запаморочливий світ краси, яку природа зібрала на французькому Середзем'ї.