0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Guerlain Aqua Allegoria Forte Rosa Rossa

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Guerlain Aqua Allegoria Forte Rosa Rossa Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка
Guerlain Aqua Allegoria Forte Rosa Rossa Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Guerlain Aqua Allegoria Forte Rosa Rossa - всі втілення троянди

 

Старовинний та вишуканий модний бренд Guerlain представляє нове втілення шедевру Aqua Allegoria Rosa Rossa, але тепер – у максимальній яскравості та експресії, що знайшло відображення і в назві – Forte! Якщо ви знайомі з версією 2018 року, новинка захопить вас ще більше, адже всі переваги Її Величності Троянди у виданні 2022 представлені неймовірно емоційно! Прекрасна квітка у всьому різноманітті відтінків її аромату постає в аурі барвистих фруктових відтінків – у цей парфум неможливо не закохатися з першого ж подиху!

Гарний флакон Guerlain Aqua Allegoria Forte Rosa Rossa знайшов чарівний світло-рожевий відтінок вмісту і зберіг класичне оплетення у вигляді золотих прозорих стільників вгорі фіалу.



Трохи історії

 

Наприкінці 2022 року парфумерна колекція бренду Герлен поповнилася новою чудовою лінією – всі головні хіти легенди цього парфумерного будинку Aqua Allegoria були видані у версії «Форте» - а це означає, що найбільш яскраві їхні акценти були посилені і набули особливої привабливості завдяки таланту парфюмера Delphine Jelk (Дельфін Джелк).

Дизайн парфуму зберіг найкращі брендові традиції. Символіка, пов'язана з бджолами, сягає корінням у далеке минуле, коли засновнику марки П'єру Франсуа Герлену була надана золота бджола як геральдичний елемент французьким королівським домом за створення іменного одеколону для Наполеона III Бонапарта. Він підніс також персональні аромати для королів Вікторії та Ізабелли II, а протягом наступних 20 і 21 століть його спадкоємці зуміли не лише зберегти престиж імені Герлен, а й створити неймовірне портфоліо марки, що налічує понад 480 творів, серед яких такі шедеври, як Champs Elysees, Habit Rouge, Idylle, La Petite Robe Noire, Mon Guerlain, Samsara, Shalimar.

Окремих компліментів гідна «Аква Алегорія» - лінія з п'ятдесяти приголомшливих творів ольфакторного мистецтва – витончених і французькою спокусливих.

Вся ця грандіозна колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Guerlain Aqua Allegoria Forte Rosa Rossa з впевненістю в справжності.

 

50 відтінків рожевого!


Композиція обіграє неймовірну палітру відтінків аромату троянди – для цього парфумером було використано цілих три приголомшливі сорти королеви квітів: пут панують солодка болгарська, французькою витончена граська і пристрасна дамаська з її яскравим східним колоритом.

Красу квітів та їх привабливість підкреслюють чудові фруктові тони соковитих персиків і трохи терпкої, стильної чорної смородини.

Пряні акценти рожевого перцю та карамельних орієнтальних пачулів посилюють неординарність характеру своєї власниці.

А дивовижна база із солодкої смоли бензоїну та вершкового сандалу чудово підкреслює жіночність та чарівність цього твору.

Якщо вам імпонує французький шарм старовинного та неймовірно стильного будинку Герлен, рекомендуємо вам включити в свою колекцію цю чудову новинку – варто купити Guerlain Aqua Allegoria Forte Rosa Rossa в інтернет-магазині La Grande, і ви зможете насолоджуватися нескінченними компліментами!