0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Guerlain Habit Rouge L'Instinct

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Guerlain Habit Rouge L'Instinct Туалетна вода
70 грн
100 грн
Акція
-30%
Guerlain Habit Rouge L'Instinct Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Guerlain Habit Rouge L'Instinct – інстинкт свободи і сили !

 

Модний дім Guerlain представляє нову версію свого безперечного шедевра – розкішного, стильного, пристрасного Habit Rouge . Варіація L ' Instinct поєднала в собі ДНК старої школи та палкість темпераменту наших днів, представивши їх у вигляді дуету вогненно-червоних троянд і тваринної привабливості шкіри.

Потужний напір кінських сил, швидкість і динаміка, експресія та харизма – все це майстерно зібрано у композиції Guerlain Habit Rouge L ' Instinct – шкіряній туалетній воді, що наповнює простір зеленими та фужерними, цитрусовими та пряними, димними та трав'яними, чутливими та деревними акордами з ефектним нюансом каннабісу.

Він доречний скрізь, куди б ви не вирушили – якщо ваш характер відповідає його темпераменту, ця нова класика стане вашою найкращою візитною карткою!

Трохи історії

 

Парфумерна історія цього парфуму почалася в 1965 році, коли спадковий парфумер Jean-Paul Guerlain створив справжній витвір мистецтва, надихнувшись яскравими емоціями, які дарує своїм поціновувачам кінний спорт з його розпалом пристрастей і водночас природною елегантністю. Парфум підкорив світ на багато десятиліть поспіль, проте періодично трансформуючись у нові версії, співзвучні новим настроям. Зараз колекція Habit Rouge налічує вже майже два десятки фланкерів – 20 відтінків червоного та нюансів полум'яних емоцій, серед яких ви, напевно, знайдете співзвучну своїй душі.

Автором нової композиції Guerlain Habit Rouge L' Instinct стала талановита Дельфін Джелк (Delphine Jelk), завдяки якій у портфоліо будинку Герлен з'явилося цілих сорок чудових видань.

Флакон новинки зазвичай містить червоні елементи декору – кришка, табличка та сама коробка чудово передають яскравість твору.

Вся колекція старих та сучасних версій цього унікального аромату представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Guerlain Habit Rouge L'Instinct ви можете з гарантією справжності.

 

Пробудити основний інстинкт.

Композиція стартує соковито та зухвало яскравими зеленими нотами з іскристим дуетом цитрусів – бергамота та грейпфрута.

Їм вторить співзвучна тема серцевого акорду, де бархатистий чай мате інтригуюче доповнений нотою канабісу з його неповторним солодкуватим ароматом. Цей тандем є чудовим обрамленням для божественної ноти червоної троянди – пристрасної та чуттєвої одночасно.

Класична шкіряна база з акцентом почул прикрашена принадним ароматом ванілі, що надає фіналу особливий шарм.

Хочете презентувати себе максимально ефектно і зберегти акцент на елегантність? Рішення купити Guerlain Habit Rouge L'Instinct в інтернет-магазині La Grande буде ідеальним для такого іміджу!