0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Yves Saint Laurent Libre le Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • y

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Yves Saint Laurent Libre Le Parfum Парфумована вода
2 647 грн
3 114 грн
Акція
-15%
Yves Saint Laurent Libre Le Parfum Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Yves Saint Laurent Libre Le Parfum – ця солодка свобода!

 



Всі ми розуміємо свободу по-різному: для когось це можливість бути собою, для інших – свобода вибору, для третіх – відсутність вантажу умовностей, четверті цінують можливість не йти на поступки та компроміси... Ось чому модний бренд Yves Saint Laurent так зацікавився цією темою та запропонував кілька варіантів власної концепції свободи, втілених у ароматах колекції «Лібре». Новинка, що вийшла під завісу 2022 року – це свобода у виборі насолод: святковий, солодкий, насичений та яскравий аромат Libre Le Parfum. Він дозволить вам затьмарити всіх на вечірці - адже поширена ним аура солодкої ванілі і теплих прянощів, цитрусів і меду, білих квітів і лаванди, амбри і пудри воістину чудова!

Парфум нагадує елітну прикрасу – сяючу, ефектну та незабутню. Достатньо лише цього парфуму, щоб відчути себе абсолютно вільною: це ніби чарівне зілля Маргарити, яке не зробить вас невидимою, але точно подарує вам крила!



Трохи історії

 

Парфумерна колекція «Лібре» вперше з'явилася у 2019 році, відкрившись однойменним білоквітковим, лавандово-цитрусовим твором, який оспівує Свободу. Пишність цього аромату підкорила так багато сердець, що незабаром лінія була продовжена новими фланкерами: у 2020 році вийшов більш насичений Intense, а також гламурніший і свіжіший Eau de Parfum Collector Edition (Dress Me Wild), а ще через рік з'явилися фланкери - ніжна Eau Toilette, хвилююча серпанок для волосся Hair Mist і сяюча золотом колекційна версія Eau de Parfum Collector Edition 2021.

Авторами всієї цієї пишноти, як і новинки 2022 року Yves Saint Laurent Libre Le Parfum, став талановитий творчий дует Енн Фліпо та Карлоса Бенеїма (Anne Flipo та Carlos Benaim). Новинка була презентована у фірмовому флаконі з химерно та вишукано переплетеними золотистими літерами YSL на корпусі з дорогого скла, всередині якого міститься коньячно-медового відтінку дорогоцінна ароматна рідина.

Це гідне поповнення портфоліо фешенебельного бренду, який подарував світу чимало шедеврів: Manifesto, Mon Paris, Opium, Parisienne та Saharienne також з'явилися під маркою YSL.

Вся колекція «Лібре» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Yves Saint Laurent Libre Le Parfum можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Свобода бути собою


Найбільш насичена, експресивна та відверта композиція з усієї лінійки «Лібре» захоплює з перших миттєвостей: вона відкриває свої обійми пряними чарами імбиру та шафрану в ефектному тандемі з цитрусами – шляхетним бергамотом та сонячним мандарином.

Фірмова нота лаванди витончено доповнена ніжним акцентом флердоранжу, а у фіналі ви зможете насолодитися чарівним дуетом бурбонської ванілі та ароматного квіткового меду на пряно-деревній базі з багатогранного димно-шоколадного ветівера та карамельно-пряних бобів тонка.

Якщо ви хочете повної свободи у своїх діях, рекомендуємо вам купити Yves Saint Laurent Libre Le Parfum в інтернет-магазині La Grande та позбутися будь-яких обмежень і перешкод на шляху до успіху!