0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Angel Schlesser Mediterranean Cypress

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Angel Schlesser Mediterranean Cypress Туалетна вода (тестер)
100ml
900 грн
1 111 грн
Акція
-19%
Angel Schlesser Mediterranean Cypress Туалетна вода
Немає у наявності
Новинка

Angel Schlesser Mediterranean Cypress - Яскраві емоції Середземномор'я!

 

Чудовий літній день, який ви проводите на узбережжі, обіцяє так багато! Ви з насолодою купаєтеся в блакитних водах Середземного моря, споглядаєте білі будівлі старовинного містечка вдалині, вдихаєте свіжий бриз та аромати кипарисових гаїв та садів на березі – світ гармонійний та безтурботний, прекрасний у своїй досконалості – як і ви! Модний дім Angel Schlesser дуже тонко передав цей чудовий настрій у своїй новій композиції Mediterranean Cypress , що наповнює простір навколо чарівними фужерними та пряними, зеленими та деревними, лавандовими, цитрусовими та пудровими акордами.

Легкий, свіжий, і в той же час дуже виразний аромат чудово підійде для відпустки на березі Середземномор'я, а також для тих особливих моментів, коли ви мрієте про подорож або віддаєтеся чудовим спогадам про неї. Весна, літо та осінь з Mediterranean Cypress стануть для вас незабутніми!

Трохи історії

 

Колекція Les Eaux d'Un Instant, що означає «Води миті», у 2022 році поповнилася парою особливих, гармонійних ароматів. Шанувальники та критики були захоплені двома гідними новинками – квітково-фруктовою композицією Joyful Nashi Bloom, присвяченою чарівному цвітінню грушевого саду, та чудовою деревно-пряною туалетною водою Mediterranean Cypress , натхненною колоритом узбережжя Середзем'я.

Автором цієї композиції став молодий талановитий майстер Алексіс Гружон (Alexis Grugeon) з компанії Firmenich. Він ніби намалював ольфакторну картину, де узбережжя постає у всій своїй багатогранній красі, зачаровуючи ароматом кипарисів, квітів та прянощів, що чарівним маревом є у повітрі.

Вся лінійка «Вод миті», що є колекцією чудових моментів життя, представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Angel Schlesser Mediterranean Cypress ви можете буквально за кілька хвилин - і потім отримати флакон в будь-якому зручному для вас місці України. До ваших послуг також наш затишний київський шоу-рум, де ви зможете протестувати всі новинки особисто.

 

Angel Schlesser Mediterranean Cypress …

Композиція відкривається нотами благородної прохолодної лаванди, яка огортає вас розслаблюючим умиротворенням. Ця прелюдія гармонійно доповнена благородним цирусово-деревним акцентом бергамоту та яскравим пряним акордом кардамону, що підкреслює середземноморський колорит.

Свіжість та прохолода м'яти стає центральною темою «серця» композиції, де вона виступає обрамленням для чарівного квіткового тріо, майстерно складеного з нот ментолової герані, пудрового ірису та солодкого, романтичного жасмину.

Завершується враження красивими дерев'яними відтінками бази з кедра, сандалу та кипарису, прикрашених солодким нюансом бобів тонка.

Красивий флакон у формі суворого паралелепіпеда з ідеально прозорого скла дозволяє променям сонця бездоганно заломлюватись у флаконі, підкреслюючи ідею кристальної чистоти аромату – ця концепція належить Даніелю Рабанеду, креативному директору марки.

Якщо вам імпонує неповторна аура узбережжя Середземномор'я, вам варто купити Angel Schlesser Mediterranean Cypress в інтернет-магазині La Grande!