0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Jean Paul Gaultier Scandal le Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Jean Paul Gaultier Scandal Le Parfum Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка
Jean Paul Gaultier Scandal Le Parfum Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Jean Paul Gaultier Scandal Le Parfum

 

Модний дім Jean Paul Gaultier знову влаштував скандал у благородній родині парфумерії! Аромат-легенда вийшов у новому, яскравому, неповторному форматі - Scandal Le Parfum . Насичений вечірній парфум стане вашим улюбленим супутником цього осінньо-зимового сезону, захоплюючи ефектними, спокусливими акордами – ванільними та карамельними, квітковими та пудровими, солодкими та солоними – чудово грають на контрастах та взаємодоповненнях.

Рекламним чином аромату не дарма стала жінка у червоному вбранні із новітньої колекції Жан-Поля Готьє. Саме такий характер аромату – пристрасний, харизматичний, святковий! Насолоджуйтесь ним з особливих приводів – і він залишить вам незабутні враження та подарує запаморочливі компліменти!

Трохи історії

 

Колекції «скандальних» парфумів від Готьє започаткував однойменний провокаційний аромат, що вийшов у 2017 році. Він наробив галасу в модному співтоваристві і привернув пильну увагу і до колекцій одягу бренду, і до нової лінійки парфумерії, в якій на сьогоднішній день вже 11 видань.

«Скандал» справив враження не лише своїм яскравим характером, а й інтригуючим дизайном: із флакона стирчать стрункі жіночі ніжки – втілення спокуси!

Але 2021 року скандал стався подвійно: вийшла як традиційна жіноча новинка, так і чоловіча версія в помпезному флаконі, прикрашеному кришкою-короною. У 2022 році успіх було вирішено повторити: «Скандал» у форматі парфумів, максимально насичений і стійкий Le Parfum, знову знайшов і жіноче, і чоловіче втілення.

Автором композиції для прекрасної статі Scandal Le Parfum стало тріо талановитих сучасних парфумерів: Ane Ayo, Fabrice Pellegrin та Daphn? Bugey.

Максимально насичений червоний відтінок флакона відмінно характеризує ступінь експресії аромату – найбільший у всій колекції.

«Скандальна» лінія представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Jean Paul Gaultier Scandal Le Parfum ви можете серед перших, адже всі новинки з'являються тут раніше інших!

 

Солодка скандальна провокація!

Формула скандалу проста – тут все, як у житті: достатньо лише кількох іскор, щоб полум'я спалахнуло до небес!

Саме такий і новий жіночий парфум від Готьє, наповнений емоціями, і водночас не перевантажений нотами.

Як прелюдія парфумери використовували п'янку, медову, хвилюючу ноту жасмину, що надає вступу романтичний характер.

У «серці» парфуму звучить чудовий контрастний дует ніжної вершкової карамелі та солі – дивовижне, парадоксальне, і водночас дуже актуальне поєднання, яке у тренді вже не перший рік.

Завершується враження найніжнішою спокусою ванілі – вона привертає увагу своєю спокусливою насолодою, що асоціюється з жіночністю.

Якщо вам імпонує така солодка історія, вам неодмінно варто купити Jean Paul Gaultier Scandal Le Parfum в інтернет-магазині La Grande і зробити свої осінні та зимові вечори неповторними!