0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Burberry Hero Burberry Eau de Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Burberry Hero Burberry Eau de Parfum Парфумована вода
85 грн
Новинка
Burberry Hero Burberry Eau de Parfum Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Hero Burberry Eau de Parfum – новий герой в стилі Burberry!



 

Модний бренд Burberry представляє ще один варіант іміджевого парфуму для справжніх чоловіків – стильних, впевнених у собі, які знають свої цілі. Hero Burberry Eau de Parfum - новинка 2022 року, чудова варіація бестселера, що перевершила навіть оригінал.

Композиція є продовженням яскравого, динамічного, сучасного парфуму «Герой», представленого брендом Барберрі у 2021 році. Стильний флакон незвичайної форми у вигляді трапеції має теплий коричневий відтінок – він ідеально передає суть твору. Запах підкорює вишуканою красою амбрових та деревних, пряних та бальзамічних, фужерних та димних акордів – ідеальний осінньо-зимовий аксесуар!

Відмінне доповнення вечірнього образу успішного у всьому чоловіка – такий парфум доречний як на побаченні чи зустрічі «без краваток», так і на будь-якому заході, де необхідно підкреслити свою респектабельність та відмінний смак.



Трохи історії

 

Нове видання «Героя» набуло більш виразних та харизматичних відтінків і стало досконалим настільки, що за підсумками 2022 року цей твір завоював найвищу парфумерну нагороду – The Fragrance Foundation Awards. Було відзначено не тільки чудову композицію, але найкращу рекламну кампанію, премію отримано в номінації Media Campaign of the Year, Men's.

Автором новинки Hero Burberry Eau de Parfum став талановитий сучасний парфумер Aurelien Guichard. Майстер відомий сміливою роботою з інгредієнтами, умілим комбінуванням відтінків аромату. Він уже подарував світу такі хіти, як Gucci Guilty, Uomo Salvatore Ferragamo для чоловіків, а також Narciso Rodriguez та My Name Trussardi для жінок. Цікаво, що Орельєн Гішар – з династії парфумерів: його батько, Жан Гішар, - автор шедеврального «Наслання» – Obsession Calvin Klein.

Стиль Барберрі надихає представників еліти у 80-ті роки минулого століття, за цей час парфумерний бренд презентував більш ніж дев'яносто шикарних видань.

Вся колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Hero Burberry Eau de Parfum Ви можете за приємною ціною з гарантією справжності.

 

Розкрити свої найкращі риси з Burberry!

 

Відчути себе справжнім джентльменом у стилі Барберрі, елегантним денді з Лондона із бездоганними манерами та врівноваженим, мужнім характером вам дозволить відповідний аромат, який зуміє налаштувати вас на потрібний лад та послужить вам чудовим іміджмейкером!

Сильна, зухвала і водночас витончена сучасного героя відкривається звучним, свіжим, аристократичним акордом соснових голок та смоли олібануму. Він наповнює вас енергією для звершень, ідеально гармонуючи з центральною темою запашного смолисто-бальзамічного ладану з його м'яким димним підтоном і солодкої смоли олібануму.

Цей майже містичний мотив змінюється шляхетною деревною базою, майстерно складеною з трьох сортів кедра: атласького, вірджинського та гімалайського.

Якщо вам імпонує такий елегантний, і в той же час теплий, темпераментний характер парфуму, вам варто купити Burberry Hero Burberry Eau de Parfum в інтернет-магазині La Grande!