0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Montale Aqua Palma

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Montale Aqua Palma Парфумована вода
164 грн
225 грн
Акція
-27%
Montale Aqua Palma Парфумована вода (тестер)
100ml
3 271 грн
3 804 грн
Акція
-14%

Montale Aqua Palma – чудовий оазис у пустелі

 



Парфумерія Монталь – це завжди незвичайні відкриття, розкішні аромати та справжня ольфакторна насолода! Сьогодні ви відчуєте його з Montale Aqua Palma, пройшовши далекий і барвистий шлях через бархани пустелі до чудової оази, щоб насолодитися її свіжістю та красою, що контрастує з розпеченими пісками.

Передати цю ідею в ароматі блискуче вдалося П'єру Монталю, який створив дивовижну мелодію з акордів цитрусів та прянощів, пудрових та ванільних нот, фужерних та деревних, амбрових, мускусних та солодких акцентів.

Парфум створений у стилістиці унісекс, і тому чудово підійде як чоловікам, так і жінкам, закоханим у далекі екзотичні мандри та готовим куштувати насолоди, якими їх щедро осипає життя!



Трохи історії

 

Новинка 2022 року вразить навіть тих, хто раніше не вважав орієнтальний напрямок у парфумерії своїм улюбленим. Парфумер Pierre Montale вклав всю душу у своє нове творіння, адже 10 років він прожив на Аравійському півострові, вивчаючи секрети складання східних пахощів, і лише після повернення відкрив власний парфумерний будинок, у творах якого поєднав свою французьку освіту та смак з отриманим досвідом.

Його подорож по пустелі знайшла своє відображення в образі парфумованої води, в якій з'єдналися чарівні міражі оаз і безкраї піщані простори Убарі, жар пекучого сонця в зеніті - і прохолода тінистих заростей, а також спокуса мандрівників, що чекають тут на свою долю.

Красивий флакон традиційної для бренду форми цього разу має ефектний чорний колір із золотим стилізованим зображенням пальми – його так приємно мати у своїй колекції чи отримати подарунок!

Історія будинку Монталь розпочалася у 2005 році, і з того часу до портфоліо бренду вже додано півтори сотні видань. Всі найпопулярніші та найяскравіші парфуми П'єра Монталя представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Montale Aqua Palma ви можете за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Захоплююча подорож пісками – у справжній рай!


Композиція зустрічає вас соковитим акордом сицилійських цитрусів – терпкого бергамоту та солодкого мандарину. Вони обсипані темпераментним розсипом пряних спецій – запашного кардамону та жаркого перцю. Це - відмінний ольфакторний прийом, який майстерно передає контраст бажаної вологи оази і гарячого дихання пустелі.

У «серці» твору зосереджені скарби та спокуси: солодкий білий персик гармонійно доповнений п'янкою туберозою та кремовою деревиною сандалу з м'яким пудровим нюансом кореня ірису.

Завершується враження чуттєвим теплим маревом білого мускусу та амбри, аранжованих з ніжною ваніллю та карамельною зеленню бобів тонка на вишуканій базі дорогоцінного дерева тика з його гарним шкіряним підтоном.

Якщо ви хочете відкрити для себе нові враження та шукаєте ідеальний аромат для весняних та літніх днів, рекомендуємо вам купити Montale Aqua Palma в інтернет-магазині La Grande – ви будете натхненні цією прекрасною оазою та обсипані безліччю компліментів!