0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Les Liquides Imaginaires Sirenis

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Les Liquides Imaginaires Sirenis Парфумована вода
186 грн
251 грн
Акція
-26%
Les Liquides Imaginaires Sirenis Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Les Liquides Imaginaires Sirenis - запаморочлива спокуса!

 



Колекціонуючи враження разом із парфумерним брендом Les Liquides Imaginaires, ви потрапляєте в найдивовижніші місця планети. Зворушливий аромат Sirenis кличе вас у найінтригуюче місце на Землі – в легендарний і небезпечний Бермудський Трикутник, де на мандрівників чекають найвигадливіші видіння, а солодкі голоси сирен співають свої пісні, що манять у таємничі глибини, з яких рідко повертаються…

Незвичайно красивий образ переданий парфумерними мускусними і фужерними, квітковими і моховими, землистими і пудровими, деревними і цитрусовими, пряними і анімалістичними акордами, що зливаються в дивовижну мелодію, яка зачаровує і закохує в себе.

Цей аромат - чудовий супутник для тих весняних та літніх днів, які ви захочете присвятити захоплюючим подорожам та відкриттю для себе нових горизонтів.



Трохи історії

 

Одна з найцікавіших нових парфумерних колекцій називається Les Eaux des Bermudes – Бермудський Трикутник. Ольфакторними фарбами вона малює чудові картини морських мандрівок і неймовірних пригод, подібних до легендарної «Одіссеї». Герої наших днів, які наважуються на морську авантюру, вирушають далеко від реальності, знаходячи собі сенс у ризику і романтиці.

Цю ідею блискуче передали парфумери Соня Констан та Маріо Костеро (Sonia Constant та Marion Costero) – саме вони стали авторами композиції Les Liquides Imaginaires Sirenis.

Дизайнери надали флакону форму амфори для пахощів, а бірюзовий відтінок її вмісту навіює образ дивовижної блакиті океанських вод.

Вся нова колекція творів дивовижного бренду з ім'ям «Ріді враження», що інтригує, вже представлена в Україні. Таємниці Бермудського трикутника ви розкриєте для себе в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Les Liquides Imaginaires Sirenis буквально за кілька хвилин, щоб нескінченно насолоджуватися океанською свіжістю самого серця Атлантики.

 

Поклик легендарних Сирен...


Міфічні істоти, здатні своїм солодким співом зводити з розуму мореплавців, заманюючи подорожніх на свій острів, мали чарівну привабливу силу. Такими ж чарами наділений і цей аромат, що огортає вас для початку аурою запашних пряних трав – мускатної шавлії та кардамону, аранжованих зі свіжим, соковитим цитрусом – шляхетним бергамотом.

Дивовижний мікс чекає на вас у центральному акорді, де тваринний магнетизм природного мускусу генети поєднується з вершково-деревними тонами сандала і хвилюючими квітковими нотами.

Завершується враження сексуальним тяжінням найніжнішого білого мускусу та теплої амбри на чудовій деревній базі із землістого моху та димного ветивера з колоритним штрихом пачулів у фіналі.

Якщо вам імпонує деревно-водний напрямок у парфумерії, а романтизм і потяг до пригод у вашому характері надзвичайно сильні, вам неодмінно варто купити Les Liquides Imaginaires Sirenis в інтернет-магазині La Grande!