0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Les Liquides Imaginaires Abyssis

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Les Liquides Imaginaires Abyssis Парфумована вода
196 грн
Новинка
Les Liquides Imaginaires Abyssis Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Les Liquides Imaginaires Abyssis – ваша морська сила!

 



Французький нішевий парфумерний бренд Les Liquides Imaginaires представляє у складі своєї нової колекції повний експресії потужний аромат Abyssis. Він символізує собою одну з таємниць океану - гігантське морське чудовисько, здатне створювати шторми, топити кораблі та керувати людськими долями. Така ж містична сила схована і в цьому парфумі, що зачаровує акватичними та амбровими, мускусними та деревними, пудровими та пряними акордами.

Він призначений для будь-якої людини, яка бажає підкреслити силу свого характеру – аромат підійде стильній, неординарній жінці та впевненому чоловікові. Його ідеальний час – літній день, коли його прохолодна водна міць здатна кардинально змінити так багато!



Трохи історії

 

Весна 2022 року ознаменувалася потрійною прем'єрою для бренду нішевої парфумерії з інтригуючою назвою «Рідкі враження». У складі нової колекції "Бермудський трикутник" (Les Eaux des Bermudes) були представлені аромати, що розповідають про дивовижні події, що відбуваються в цьому самому містичному місці Землі. До неї увійшли три неповторні видання: Navis, Sirenis і Abyssis.

Всі вони відносяться до деревно-водяного напрямку, проте кожен аромат колекції має свою особливість: «Невіс» символізує собою далеку подорож і мускусно-квіткові враження від незвіданих прекрасних берегів, «Сіреніс» - приваблива пісня, чарівна спокуса, а «Абісіс» втілив стародавні легенди про таємниче морське чудовисько, якому дана влада над усім живим в океані.

Усі три парфуми містичні, харизматичні та сповнені несподіваних відкриттів – як і сам легендарний Бермудський трикутник в Атлантиці.

Автором композиції Les Liquides Imaginaires Abyssis стала парфумер Shyamala Maisondieu, відома й іншими прекрасними роботами – співавтор справжніх сучасних шедеврів Velvet Orchid Tom Ford та Idоle Lancоme.

Красивий флакон незвичайної форми нагадує хащі з пахощами – відмінний дизайн для шанувальників витонченої естетики!

Вся колекція «Рідких вражень» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Les Liquides Imaginaires Abyssis можна за ідеальною ціною з гарантією справжності.

 

Велич і потужність океану


Композиція обгортає вас водяною свіжістю молекули Calypsone, що поєднала в собі акватичні та кавунові тони. Несподіваним та яскравим контрастом із нею звучать пряні ноти перцю – ефектного міксу чорного та білого.

Такий експресивний початок змінюється пишністю центрального деревного акорду: тут вершково-кремовий сандал і смолистий кедр особливо гарні завдяки молекулі амброксану, що посилює їхнє звучання.

Фінал знову підносить сюрпризи високотехнологічної молекулярної парфумерії – тут з'єдналися акватичні тони Cosmone та натуральної теплої й солодкої, ванільно-коричної смоли стираксу.

Якщо вам імпонують деревні аромати, не проґавте можливості яскраво доповнити свою колекцію – вам неодмінно варто купити Les Liquides Imaginaires Abyssis в інтернет-магазині La Grande!