0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Hermes Eau de Basilic Pourpre

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

100ml
2 872 грн
3 340 грн
Акція
-14%
Hermes Eau de Basilic Pourpre Одеколон (тестер)
100ml
2 322 грн
2 732 грн
Акція
-15%

Hermes Eau de Basilic Pourpre - миттєвий приплив свіжості!

 



Цей освіжаюче-пряний деревно-фужерний парфум від Ерме – чудовий приклад істинно французького стилю унісекс для всіх любителів динамічних, тонізуючих ароматів, які дарують імпульс свіжої енергії і водночас створюють неординарний образ людини зі смаком та розумінням стилю.

Одеколон Hermes Eau de Basilic Pourpre переливається пряними та фужерними, зеленими та трав'яними, цитрусовими та пачулевими відтінками.

Це відмінний іміджевий аксесуар для весняних та літніх днів, призначений для прогулянок та подорожей, моментів близькості з природою, а також тих днів, коли ви гостро потребуєте свободи, навіть якщо перебуваєте у стінах офісу.



Трохи історії

 

Парфумерія від Ерме – це завжди високий стиль та бездоганна якість. Над створенням ароматів працюють найкращі парфумери сучасності – у тому числі талановита Крістін Нажель, яка створила для цього модного будинку понад два десятки прекрасних творів.

Одним із них став «Пурпурний Базилік» (Basilic Pourpre) – ефектний парфум із колекції Cologne. Він створений в освіжаючому, акватичному форматі одеколону, але, як завжди в Ерме, захоплює стійкістю і елегантністю, При цьому він свіжий і немов наповнений повітрям і сонцем Середземноморського узбережжя, де на фермерському ринку рано вранці ви знайдете найсвіжіші пряні трави, включаючи чудовий базілік. Це – улюблена пряність самої Крістін Нажель, яка є світлим спогадом про аромати її дитинства.

Яскраво-зелений флакон традиційної для бренду Ерме форми виглядає відомо і при цьому чудово передає насичено-свіжий аромат.

Вся колекція Ерме представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви зможете купити Hermes Eau de Basilic Pourpre з гарантією справжності та найприйнятнішою ціною.

 

Пурпурне серце справжніх романтиків!


Відкривається твір терпким, соковитим, тонізуючим акордом несолодкого цитрусу, що бадьорить – аристократичного калабрійського бергамота.

Головна тема композиції розкривається в її «серці» - запашний фіолетовий (пурпурний) базилік з його трав'яними, лимонними й гвоздичними відтінками доповнений тут вишуканим ментолово-квітковим нюансом герані – який елегантний дует!

База парфумованої води захоплює красою розсипу прянощів – ефектні спеції доповнені тут чуттєвим акцентом яскравих пачулів.

Якщо ви любите французький стиль, чудову легкість та свіжість парфумів, вам неодмінно варто купити Hermes Eau de Basilic Pourpre в інтернет-магазині La Grande - він ніби спеціально призначений для вас!