0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Hermes Terre D'Hermes Eau Givree

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Hermes Terre D'Hermes Eau Givree Парфумована вода
75 грн
107 грн
Акція
-30%
Hermes Terre D'Hermes Eau Givree Парфумована вода (тестер)
100ml
3 023 грн
3 515 грн
Акція
-14%
Hermes Terre D'Hermes Eau Givree Парфумована вода (refill)
2 593 грн
Акція
Hermes Terre D'Hermes Eau Givree Набір ( Парфумована вода 12.5 мл + гель для душу 40 мл )
Немає у наявності
Hermes Terre D'Hermes Eau Givree Парфумована вода (refill) (тестер)
Немає у наявності

Hermes Terre D'Hermes Eau Givree – пронизлива свіжість!

 



Модний дім Hermes представляє свій новий вишуканий витвір для елегантних чоловіків з бездоганним смаком - Terre D'Hermes Eau Givree. Крижана свіжість цитрона, помножена на міць і мужність ялівцю дають у сумі приголомшливий ефект, багаторазово посилений пряними, деревними та мінеральними нотами.

Результат перевершує всі очікування – важко знайти щось ефектніше для ділової людини та більш енергійне – для чоловіка з драйвом та потягом до мандрівок та пригод.

Парфум презентує свого власника як людину з сильною волею, істинно чоловічим характером, яка вміє блискуче долати всі виклики долі. За цим холодним бездоганним фасадом – яскраві, насичені емоції, вся експресія яких відкриється вам лише за близького знайомства.



Трохи історії

 

Нове видання з культової колекції сучасних чоловічих бестселерів Terre D'Hermes було представлено у 2022 році. Надихаючим чином для її створення стала пронизлива свіжість льоду, гармонія води, повітря та землі – культових елементів чоловічих парфумів дому Ерме.

Автором композиції є Крістін Нажель (Christine Nagel) – прекрасний сучасний майстер-парфумер, що створила для французького бренду Ерме 22 аромата, а також подарувала світу такі роботи, як Fendi Theorema, The One Dolce & Gabbana, Si Giorgio Armani, Encre Noire Pour Elle Lalique, Miss Dior Cherie та Versace Woman.

Для створення Terre D' Hermes Eau Givree Крістін Нажель обрала образи ялівцю та цитрона – максимально виразні, харизматичні, контрастні та водночас взаємодоповнюючі ноти.

Флакон, як завжди, елегантний і лаконічний - традиційний і добре впізнаваний елемент чудової колекції «Терра», що налічує вже 20 творів.

Вся ця лінія, а також інші топові парфуми від Ерме ви знайдете в інтернет-магазині La Grande, де купити Hermes Terre D'Hermes Eau Givree ви можете за найбільш приємною ціною в Україні.

 

Холодна чоловіча елегантність у стилі Hermes


Композиція стартує соковитим, зухвалим, повним драйву запахом цитрону – надзвичайно ароматного цитрусу з тонізуючим ефектом, що дуже бадьорить.

У «серці» твору панує деревно-смолистий, бальзамічно-хвойний аромат ялівцевих ягід, ефектно доповнений пряним акцентом перцю сорту Тімут.

На завершення вас вразить мужність і харизма бази, складеної з мінеральних та деревних нот – це суть стихії Землі, якій і присвячений даний твір. Звучання його нагадує тонку, хрумку і колку скоринку льоду та інею, що покривають землю при перших заморозках – надзвичайно експресивне враження!

Якщо вам імпонує цитрусово-фужерна парфумерія в елітарному французькому стилі Ерме, вам неодмінно варто купити Hermes Terre D'Hermes Eau Givree в інтернет-магазині La Grande - він стане вам найкращим іміджмейкером, представляючи вас як людину надзвичайно енергійну, амбітну і здатну своїм цілям.