0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love pour Femme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

1 858 грн
Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love Pour Femme Туалетна вода (тестер)
100ml
2 071 грн

Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love pour Femme: Італія, моя любов!



 

Модний дім Dolce & Gabbana відомий кількома бестселерами, але найпопулярнішим з них, безсумнівно, є сучасна легенда літньої парфумерії – лінія ароматів Light Blue. Новий витвір цієї колекції, чарівна композиція Italian Love pour Femme, підкорить усіх, чиє серце залишається в Італії, як би далеко ви не поїхали від її блакитного узбережжя та сині небес.

Аромат огорне вас хмаркою фужерної свіжості, проте цього разу тут звучать особливі, інтригуючі акорди: деревні та цитрусові, пудрові та мускусні, квіткові, фруктові та теплі пряні.

Як і інші твори цієї колекції, аромат призначений для весняних та літніх днів, які ви проведете у чудовій аурі італійського Середземномор'я, де б ви насправді не знаходилися, адже справжнє кохання не знає перешкод!



Трохи історії

 

Щороку бренд Дольче та Габбана доповнює свою чудову Світло-Блакитну колекцію новим виданням. У ній практично немає невдалих парфумів, кожен у своєму роді чудовий і знаходить своїх шанувальників. Так трапилося і з новинкою 2022 року Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love pour Femme, створеною знаменитим майстром Олів'є Креспом (Olivier Cresp). Його надихнули темперамент та краса Італії, її неповторний колорит, яскравість, експресія – все те, що змушує закохатися в цю країну раз і назавжди. Особливе враження на нього справив острів Капрі - саме його аромати були відтворені в цьому творінні.

Парфум вийшов ефектним дуетом жіночої та чоловічої версії. Новинка для прекрасної статі отримала традиційну блакитну гаму флакона з найчистішого скла, що сяє в упаковці, немов «одягненій» в стильну морську смужку.

Ця трендова пара вже представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love pour Femme ви можете, не гаючи дорогого часу на пошуки оригінального флакона в офлайн-магазинах: ви вже знайшли свій щасливий парфум!

 

Італія, Жінка та Кохання!


Композиція стартує дуже яскраво і соковито, наче ігристе вино: вона освіжає та тонізує нотами італійського лимона та яблуком сорту Granny Smith.

Їх змінює провідна квіткова тема: вас охоплює хвилюючий флер ніжних і романтичних білих троянд та чарівного жасмину самбак на базі емоційної амбрети з її мускусним підтоном.

Їй вторить ефектний фінальний тандем найніжнішого білого мускусу, що втілює невинність і одночасно сексуальність, у комбінації з теплою магією амбри - природного афродизіаку.

База з деревних відтінків вершкового сандала та смолистого вірджинського кедра складає чудовий, елегантний дует.

Якщо ви закохані в Італію так само сильно, як Дольче та Габбана, вам неодмінно варто купити Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love pour Femme в інтернет-магазині La Grande – він стане найкращою літньою прикрасою вашої колекції!