0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Arabesque Perfumes Gecko

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

50ml
3 258 грн
Новинка
Arabesque Perfumes Gecko Духи (тестер)
50ml
3 096 грн
Новинка

Arabesque Perfumes Gecko - втілення східної розкоші

 



Новий та надзвичайно перспективний парфумерний бренд Арабеск з ОАЕ ламає всі стереотипи, які у вас були щодо східних пахощів. Традиційно їх прийнято представляти важкими та насичено-солодкими – але ні, зовсім не такий новий аромат Arabesque Perfumes Gecko! Ці духи справді шикарні, але в них немає ні краплі липкості та нав'язливості – лише стиль, багатство та глибина звучання, найбагатша палітра нюансів та глибокий зміст, закладений у твір.

Він підкорить вас ефектним поєднанням акордів шкіри та зелених трав, теплих та свіжих прянощів, солодких цитрусів, ароматного диму та чуттєвої амбри. Божественне поєднання, яке високо оцінять усі шанувальники орієнтального напряму – чоловіки та жінки, що тонко відчувають красу і здатні оточити себе справжніми витворами мистецтва, включаючи аромати!



Трохи історії

 

Нове ім'я у світі нішевої парфумерії східного напрямку – компаніях Арабеск із ОАЕ. Вона стартувала в 2017 році, і дуже швидко, яскраво і ефектно досягла успіху, продемонструвавши справді розкішну парфумерію найвищої якості з ексклюзивних інгредієнтів.

До співпраці бренд залучив амбітних та креативних сучасних майстрів, причому не лише парфумерів, а й дизайнерів. Так, автором химерного розпису візерунком арабесків на флаконі та коробці видання Arabesque Perfumes Gecko став найвідоміший в арабському світі каліграф Мохаммед Хассан Халелюллах. Флакон трав'яно-зеленого градієнтного відтінку прикрашений також витим шовковим шнуром – весь його екстер'єр робить твір блискучою ідеєю для розкішного подарунка поціновувачам східної розкоші!

Вся колекція бренду Арабеск, чиє ім'я перекладається як витончений, повітряний танець чи красивий східний орнамент-візерунок, представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Arabesque Perfumes Gecko ви можете за приємною ціною з гарантією справжності.

 

Химерні візерунки розкоші.


Ця східно-деревна композиція зачаровує з перших миттєвостей приголомшливим поєднанням гіркуватої зелені безсмертника і бальзамічно-смолянистого димного ладану, деревно-цитрусового шляхетного бергамота і пряного гострого шинуса - перуанського перцю з гострим, яскравим ароматом.

Не менше інтригує і серцевий акорд, де переплелися пряні тони запашного дорогоцінного шафрану та темпераментного чорного перцю, пікантного кмину та соковитого, сонячно-солодкого та іскристого танжерину.

Фінал вражає пишнотою і багатством акорду шкіри в обрамленні замшево-абрикосової ноти османтуса з його східним колоритом, м'яким шармом горіхових нот і чуттєвістю теплої амбри.

Якщо вам імпонує східна традиція складання ароматів з її насиченістю та розкішшю, проте хочеться незвичайного трактування, вам неодмінно варто купити Arabesque Perfumes Gecko в інтернет-магазині La Grande – він не розчарує вас!