0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Hermes Hermes H24 Eau de Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Hermes H24 Eau de Parfum Парфумована вода
75 грн
107 грн
Акція
-30%
Hermes H24 Eau de Parfum Парфумована вода (тестер)
100ml
2 841 грн
3 304 грн
Акція
-14%

Hermes H 24 Eau de Parfum – єдність сили та енергії!

 



Модний дім Hermes представляє нову грань досконалості – мужній та стильний деревний парфум H 24 Eau de Parfum. Це – більш насичена та виразна версія сучасного флагмана бренду, H24, у варіації парфумованої води. Тепер вона звучить аккордами деревини, в ній немає металу та мінералів, менше прохолоди, але більше тепла. З'явилися чарівні лісові ноти моху, землі та м'яких прянощів – ніби чарівна рослина з неймовірною життєвою силою з'явилася на світ не в міських джунглях, зламавши силою ніжного стебла асфальтову кірку, а проросла посеред галявини у самій заповідній лісовій глушині.

Аромат, презентований у 2022 році, актуальний з ранньої весни і до кінця осені – яскравий, харизматичний, він чудово підійде сучасному амбітному чоловікові, здатному підкорювати не лише офісні поверхи, а й з честю приймати будь-які інші життєві виклики, залишаючись завжди переможцем!



Трохи історії

 

Hermes H24 Eau de Parfum - найновіший чоловічий запуск компанії Ерме, яка нарешті зважилася в 2021 році оновити флагман своєї колекції для сильних та рішучих. Замість легендарного Terre ним став парфум, у назві якого зашифровані головні символи бренду: H означає Hermes, а також Hours - годинник, який є ще одним фешенебельним продуктом марки, а 24 - адреса паризького бутіка будинку Ерме по вулиці Фобур-Сент-Оноре.

Над флагманською туалетною водою та над композицією у форматі Eau de Parfum чаклувала Christine Nagel (Христина Нажель) – талановитий сучасний майстер бренду Ерме, що створила для його портфоліо 22 чудові композиції. Вона відома й іншими блискучими роботами – Fendi Theorema, Miss Dior Cherie, The One Dolce & Gabbana, Si Giorgio Armani, Twilly d'Hermеs, Versace Woman, Lalique White.

Ефектний флакон версії 2022 року, що перезаповнюється, має лаконічну форму і ідеально вписується в концепцію елегантного мінімалізму та екологічності: фіал виготовлений з переробленого скла, що не втратило, втім, ні краплі своєї прозорості, а елегантна коробка зроблена з рециклізованого картону. Вишуканий відтінок флакона зветься «зелений мох», що чудово відображає сутність аромату.

Новинка вже доступна в Україні – ви знайдете її в інтернет-магазині La Grande, де купити Hermes H24 Eau de Parfum можна за найприйнятнішою ціною з автентичністю.

 

Hermes, Homme, Hours…


Композиція заснована на ефектному переплетенні нот трав, моху, квітів та деревини.

Вона відкривається акцентом запашної, трав'яної, амброво-цитрусової шавлії, що гармонійно поєднується з мужньою та стильною темою дубового моху.

Унікальна синтетична нота скларена дарує твору насичений зелено-терпеновий характер із деревними нюансами.

А ось романтичну та ніжну сторону натури чоловіка розкриває витончена та вишукана квіткова нота нарциса.

Завершується звучання шляхетним акцентом рожевого дерева, яке справді тонко пахне трояндами.

Якщо вам потрібен стильний і нетривіальний сучасний французький аромат, ідея купити Hermes H24 Eau de Parfum в інтернет-магазині La Grande буде чудовою!