0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Paco Rabanne Fame Paco Rabanne

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Paco Rabanne Fame Парфумована вода
81 грн
115 грн
Акція
-30%
Paco Rabanne Fame Парфумована вода (тестер)
80ml
4 355 грн
5 064 грн
Акція
-14%
Paco Rabanne Fame Набір (парфумована вода 50 мл + лосьйон для тіла 75 мл)
3 082 грн
3 584 грн
Акція
-14%

Fame Paco Rabanne - гостя з майбутнього... або з минулого?



Ви будете вражені, навіть не відкривши флакон – достатньо лише поглянути на нього, щоб голова пішла обертом від блиску та феєричного дизайну! Paco Rabanne знову епатує і вражає любителів нетривіальних рішень і новинка Fame Paco Rabanne – чудова ілюстрація цього!

Фігурка прибульця явно фемінізована – це, безперечно, дівчина! Її окуляри зведуть з розуму всіх модниць, а фасон вбрання буде повторений, мабуть, на всіх новорічних вечірках найближчого сезону... Але - стоп, придивіться уважно - і ви побачите, що Пако Рабан вже обігравав ці сюжети, причому надзвичайно успішно!

Але ще більше, ніж дизайн, вас вразить цей запаморочливий аромат з тропічними та ванільними, фруктовими та солодкими, деревними та пудровими, квітковими та амбровими, екзотичними терпеновими та теплими пряними акордами.

З початку весни і до кінця осені вас захоплюватиме його іскриста свіжість, яскравість та експресія – насолоджуйтесь спецефектами та заслуженими компліментами!



Трохи історії

 

Новинка з'явилася наприкінці літа 2022 завдяки об'єднаним зусиллям одразу чотирьох грандів сучасної парфумерії – над композицією працювали Dora Baghriche, Marie Salamagne, Alberto Morillas і Fabrice Pellegrin. Їм вдалося створити відмінний клубний парфум для вечірок та свят, який, за твердженням Ромена Соттовіа, головного маркетинг-менеджера бренду Paco Rabanne, став одним із найекологічніших парфумів у світі. На 90% його формула складена з натуральних веганських інгредієнтів – рослинних екстрактів природного походження.

Але ще більше постаралися дизайнери, відобразивши один із яскравих трендів останньої колекції Пако Рабанна – і одночасно об'єднавши в ній одразу кілька найяскравіших тенденцій минулого.

Ефектний флакон незвичайної форми прикрашений пластиковими «лусочками» золотистого та сріблястого кольору – данина модним трендами диско-епохи 60-х років минулого століття. Загалом «наряд» флакона є сукнею-кольчугою, придуманою креативним директором марки Жюльєном Доссеною. Незрівнянні окуляри, що прикрасили кришку, за своєю формою стали точною копією улюбленої моделі знаменитої актриси Одрі Хепберн із тієї ж епохи.

Цей та інші карколомні парфуми від Пако Раббанна представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Fame Paco Rabanne ви можете за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Футуристичний дизайн та аромат!


Квіткова деревно-мускусна композиція відкривається соковитою солодкою нотою тропічного манго і терпкою цитрусовою ноткою бергамота, що її балансує.

Потім вступає хвилюючий солодкий жасмин, вирощений у французькому місті Грасі, ефектно доповнений лимонною смолою олібануму із Сомалі.

Натуральна дорогоцінна ваніль була привезена з острова Мадагаскар, а вершкове сандалове дерево – з Австралії: так було створено твір, краса якого, наче паззл, склалася з найкращих фрагментів з усіх куточків нашої планети.

Якщо вам імпонує такий експресивний парфум, варто купити Paco Rabanne Fame Paco Rabanne в інтернет-магазині La Grande, і тим самим вдало оновити свою колекцію!