0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Mancera Intense Cedrat Boise

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mancera Intense Cedrat Boise Парфумована вода
105 грн
144 грн
Акція
-27%
Mancera Intense Cedrat Boise Парфумована вода (тестер)
120ml
3 258 грн
3 788 грн
Акція
-14%

Mancera Intense Cedrat Boise - ефектна мужність

 

Нішева парфумерія Mancera знову дивує колоритними аранжуваннями деревини теми рідкісного і вишуканого аромату вудового дерева – символу орієнтальної традиції складання чуттєвих пахощів. Intense Cedrat Boise – втілення мужності, розкоші та глибини образу респектабельної людини, цільної натури, потужного характеру. Саме такі люди керують життям, домагаються поставленої мети і здатні змусити поважати себе одним лише поглядом… і ароматом!

Він підкорює серця своєю багатогранністю, красою поєднання деревних та тварин, цитрусових та теплих пряних, шкіряних та пудрових, свіжих та фруктових, ванільних та амбрових акордів.

Прекрасний вибір для стильних чоловіків із сильним характером!

Трохи історії

 

Цей парфум – нова версія одного з найвідоміших та найяскравіших творів будинку Мансера, знаменитого «Цитрусового дерева», що вийшов у 2011 році і завоював симпатії тисяч шанувальників та відмінні відгуки від професіоналів. Однак кожне нове десятиліття по-своєму розставляє акценти, і тому в 2021 з'явилася яскравіша, інтенсивніша версія цього парфуму - Intense Cedrat Boise .

Її автором також є П'єр Монталь, засновник бренду та його головний парфумер. Дизайном флакона марки займається його талановита дочка Амелі Мансера – саме їй належить ідея створити флакон зі скла, що застосовується для ілюмінаторів космічних апаратів – саме такий матеріал ідеально охороняє парфум від будь-яких несприятливих впливів – світла, вологи, перепаду температур. Це – одна з причин чудової стійкості парфумерії Мансера, іншими ж причинами, безперечно, є талант П'єра Монталя, його колосальний досвід та використання ексклюзивних за якістю та походженням матеріалів.

Вся колекція, запропонована будинком Мансера, максимально представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande – саме тут ви зможете придбати Mancera Intense Cedrat Boise за найприємнішою ціною з автентичністю.

 

Концентрат мужності від Mancera

Композиція стартує дуже яскраво і експресивно: її відкривають іскристі аспекти сицилійських цитрусів, соковитий акорд запашної чорної смородини і пряний, теплий розсип спецій.

У «серці» твору панує розкішний запах шкіри, що гармонійно переплітається з деревними нотами глибокого, потужного смолисто-пряного камбоджійського вуду та вершкового білого сандала. Тема дерева посилена романтикою жасмину і нотою листя пачулі, через що акорд грає теплими, темпераментними відтінками і набуває східного колориту.

База паарфумованої води приваблює ніжною магією ванілі, спокушає тваринною сексуальністю солонуватою сірою амбри та витонченою чуттєвістю білого мускусу на елегантній підкладці з дубового моху.

Якщо вам імпонує така харизматична мужність, втілена в східно-деревному ароматі, вам варто купити Mancera Intense Cedrat Boise в інтернет-магазині La Grande!