0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Angel Schlesser Angel Schlesser Femme Intense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Angel Schlesser Femme Intense Парфумована вода
100ml
1 799 грн
Angel Schlesser Femme Intense Парфумована вода (тестер)
100ml
1 574 грн
1 896 грн
Акція
-17%

Angel Schlesser Femme Intense



Білий колір флакона цього парфуму ідеально виражає його сутність: такий аромат подібний до білої офісної сорочки, викликаючи асоціації з чистотою і свіжістю, з бездоганністю, із ранішньою прохолодою, що змінюється незабаром більш жіночними акцентами.
Композиція Angel Schlesser Femme Intensе переливається пряними та деревними, фужерними та цитрусовими, свіжими та морськими, пудровими та солодкими відтінками.
Це – чудове доповнення як ділових, так і casual-образів весняного та літнього сезону, ідеальний денний аромат для будь-якої ситуації та події: він дозволить жінці виглядати енергійною, зібраною та бездоганною, не втративши при цьому на краплі жіночності та привабливості.



Історія створення


Іспанський парфумерний бренд Angel Schlesser з'явився напередодні старту нового тисячоліття: його перший аромат вийшов у 1999 році і став бестселером – хто не чув про легендарного Angel Schlesser Femme?
Зараз до цієї однойменної колекції входять сім шикарних видань: окрім флагмана, це пудрово-квіткова композиція Adorable, цитрусово-пряна версія Eau de Parfum, ванільна флорієнтальна Adorable Intense та цитрусово-квіткові видання Magique та Collector Edition.
Загалом у портфоліо цієї популярної європейської парфумерної марки вже півсотні видань, серед яких такі популярні, як Les Eaux d'Un Instant та Essential Angel Schlesser.
Автором композиції Angel Schlesser Femme Intense став чудовий майстер Альберто Моріллас (Alberto Morillas) – зірка парфумерії світової величини.
Красивий флакон правильної форми отримав ідеальне біле глянсове втілення – ідеал елегантності та чистоти, жіночності та лаконічності.
Вся колекція цього іспанського бренду представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де легко можна купити Angel Schlesser Femme Intense, замовивши улюблений аромат онлайн та заощадивши ваш час для речей важливіших, ніж шопінг.



Максимум жіночності та чистоти!


Композиція стартує дуже яскраво, зухвало, харизматично, огортаючи вас морськими бризками, чия свіжість посилена цитрусовим акцентом шляхетного бергамота та експресією пряного чорного перцю. У «серці» композиції романтична жіночність ідеально втілена пудровим оксамитом фіалок і запаморочливим флером жасмину, а тема спокуси чудово представлена соковитим ягідним нюансом ожини та солодким ароматом імбирного пряника.
Пишність фіналу ви відчуєте, вдихнувши чуттєві вібрації мускусу та амбри на благородній підкладці з деревних нот з ефектним фінальним карамельно-пряним акцентом бобів тонка.
Якщо вам до душі складні, виразні квіткові дерев'яно-мускусні аромати, що чудово формують імідж не гірше за талановитого стиліста, вам неодмінно варто купити Angel Schlesser Femme Intense в інтернет-магазині La Grande - це саме те, що вам необхідно зараз!