0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Amouage Overture Man

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Amouage Overture Man Парфумована вода
6 221 грн
Amouage Overture Man Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Amouage Overture Man



Пишність цього аромату складно передати словами – це справжня оперна увертюра на славу мужності та тієї унікальної харизми, якою володіють люди, які обирають Amouage Overture Man. Парфум зачаровує багатством своєї гами, п'янким колоритом гедонізму - мистецтва насолоджуватися найкращим, що може подарувати нам життя.
Аромат розливається хвилюючою аурою, що огортає вас м'якими переливами теплих пряних та амбрових, деревних та димних, тваринних і шкіряних, бальзамічних та фужерних акордів. Це унікальна мелодія, яку вам захочеться слухати знову і знову.
Шикарний, багатоплановий запах розкоші дивовижно пасує своєму господарю, дозволяючи вам провести вечір у повному блаженстві. Це - божественний осінньо-зимовий аромат, аристократичний і світський, він створить вам імідж людини, яка вміє жити гарно і з насолодою споживати всі блага життя.



Історія створення



"Увертюра" - чоловіча версія блискучого тандему з основної колекції оманської парфумерної скарбниці - дому ароматів "Амуаж". За традицією парфуми виходять парами, будучи ідеальним втіленням східної розкоші та чудовими подарунками навіть для тих, у кого, начебто, є все. Саме такою і замислювалася парфумерія «Амуаж» її творцями – султаном Омана та креативним директором бренду – парфумером Guy Robert.
Автором композиції Amouage Overture Man стала Карін Ваншон Спехнер (Karine Vinchon Spehner) – творець таких бестселерів бренду Амуаж, як Interlude та Memoir.
Дизайнери подарували флакону сонячно-жовтий колір – відтінок слави та сяйва, посилений блиском золота кришки, виконаної у формі традиційних оманських кинджалів – чоловічої гордості представників арабської знаті. Флакони також декоровані камінням та ефектною емблемою у вигляді королівської печатки султанату.
Вся колекція творів представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Amouage Overture Man та інші шедеври бренду – легендарні аромати Dia, Epic, Honour, Imitation, Interlude, Journey, Lyric, Myths, Reflection, Sunshine – за дуже приємною ціною та з гарантією справжності.

Балада про чоловічий ідеал



Складна, насичена відтінками, смислами та емоціями композиція стартує п'янким акордом дорогого коньяку – смачного, запашного, приправленого пряними нотами кардамону та мускатного горіха, куміну та шафрану, імбиру та кориці, а також прикрашена ​​цитрусовим нюансом.
У серці твору панує магія ароматних смол – містична мирра та солодкий бензоїн гарно аранжовані з орієнтальним акцентом лабдануму та бальзамічного мастикового дерева, з ефектними нюансами пачулів та герані.
У фіналі ви будете підкорені мужністю звучання тваринних нот і дорогої шкіри, оповитих димним шармом ладану на м'якій підкладці з вершкового сандалового дерева та запашної мускатної шавлії.
Якщо вам імпонує ця розкішна естетика мужності, рекомендуємо купити Amouage Overture Man в інтернет-магазині La Grande і насолодитися сповна цим ексклюзивом.