0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Burberry Burberry Her Eau de Toilette

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Burberry Her Eau de Toilette Туалетна вода
82 грн
Акція
Burberry Her Eau de Toilette Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Burberry Her Eau de Toilette – літо в грушевому саду

 

Британською елегантний і при цьому неймовірно жіночний аромат Burberry Her отримав продовження – перед вами чарівна фруктово-квіткова композиція у форматі Eau de Toilette . Вона огорне вас відчуттям чистоти, доглянутості, і при цьому підкреслить привабливість вашого образу, зробить його спокусливим, дозволить оточуючим насолоджуватися чарівним поєднанням свіжості та солодощі білих квітів та троянд, чарівністю мускусу та шармом деревних нот.

Прекрасне доповнення романтичного та ділового вбрання - аромат, доречний і в офісі, і на прогулянці, і на побаченні. Такий парфум відмінно підкреслює і смак, і жіночність - при цьому поширюючи навколо себе спокій і безтурботність, що так сприяє вам оточуючих!

Трохи історії

 

Вперше композиція Burberry Her була презентована у 2018 році – вона символізувала сприйняття світу мешканки британської столиці. Аромат увібрав у себе всі приємні моменти, що прикрашають туманні дні в Лондоні – фрукти та ягоди, які так люблять жінки, ніжні фіалки, які вирощують практично в кожному будинку, та тепле дерево, що дарує відчуття затишку. Порівняно з цим виданням, новинка у форматі туалетної води звучить, наче аромат грушевого саду, обмитого літнім дощем – вона тішить освіжаючою акватикою, квітами у крапельках роси та стиглими ягодами.

Твір вийшов настільки приємним, що відразу ж удостоївся позитивних відгуків і компліментів, і тому лінійка була продовжена новими фланкерами: у році вийшла свіжа квіткова версія Blossom і фруктово-амброва Intense, у 2002 – рожево-цитрусова London Dream, а у 202 Elixir de Parfum та витончена Burberry Her Eau de Toilette.

Флакон зберіг свою лаконічну прямокутну форму, яка не відволікає від змісту, а його відтінок, на відміну від теплих попередніх варіацій, має акварельну сіро-блакитну тональність.

Вся колекція цих стильних, істинно британських видань представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити як Burberry Her Eau de Toilette як онлайн, так і в нашому затишному київському шоу-румі.

 

Burberry Her Eau de Toilette…

Композиція побудована на поєднанні двох спокус – фруктів та квітів. Першими вступають спокусливі соковиті груші, які солують у даному творі, адже тут вони просто незрівнянно гарні – солодкі, ароматні, сповнені м'якої чарівності, посиленої нотами полуниці та чорної смородини. Рожевий перець надає цій прелюдії деяку пікантність.

Серцевий акорд сповнений романтики, там панують хвилюючі тони півонії та оксамитові троянди, запаморочлива жимолість і ніжні, кришталеві конвалії – божественна магія білих квітів!

База композиції наповнена емоційною жіночністю мускусу на елегантній кедровій підкладці.

Якщо вам імпонує чиста свіжа прозорість ранкового саду в ароматах із соковитим фруктовим акцентом, вам неодмінно варто купити Burberry Her Eau de Toilette в інтернет-магазині La Grande – це саме ваш парфум!